ANATEPE İLÇE TURUNDA

MHP il Başkanlığı için aday olan Ahmet Anatepe, ilçe gezilerini sürdürüyor. Gittiği bütün ilçelerde büyük ilgi gören Anatepe, partililerinden destek istiyor.

17 Aralık 2014 Çarşamba 12:06
ANATEPE İLÇE TURUNDA
Geçtiğimiz hafta İl Başkanlığı adaylığını açıklayan Ahmet Anatepe, ilçe turlarına başladı. 28 Aralık’ta yapılacak olan 11. Olağan il kongresinde Milliyetçi Hareket Partisinden Erzurum il Başkan adayı olan Ahmet Anatepe, gittiği ilçelerde partililerinden yoğun ilgi görüyor. Erzurum’un tanınmış iş adamlarından olan Ahmet Anatepe’ye ilçe teşkilatları destek sözü verdi. Gördüğü yoğun ilgiden memnun olduğunu ifade eden MHP il Başkan adayı Ahmet Anatepe, “ Teşkilatlarımızın verdiği destek beni son derece mutlu ediyor. Teşkilatlarımızla birlikte partimizi en güzel yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. İlk sınavımızı da önümüzdeki yıl gerçekleşecek olan genel seçimlerde vereceğiz” dedi.

İl Başkan Anatepe, 28 Aralık’a kadar tüm ilçe teşkilatlarını gezeceğini ve tüm delegeleri ziyaret edeceğini de açıkladı.

Editör

Son Güncelleme: 17.12.2014 12:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMHPAhmet Anatepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.