Altınok'tan Palandöken Belediyesine ziyaret

Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'nde aday adayı olmak üzere görevinden istifa eden eski Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Palandöken Belediyesini ziyaret etti.

admin
admin
03 Mayıs 2018 Perşembe 10:54
Altınok'tan Palandöken Belediyesine ziyaret

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Altınok'un beraberinde AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve eski AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt ile Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ı ziyaret ettiği belirtildi.

Altınok, ziyarette yaptığı açıklamada, yıllarca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri olarak hizmet verdiği Erzurum'a, bu kez siyasal zeminde hizmet etmeyi arzuladığını kaydetti.

Halka hizmetin Hakk'a hizmet olduğunu aktaran Altınok, "Bu şehir için taş üstüne taş koymuş herkesten Allah razı olsun. Mevla inşallah bizlere de bu mübarek şehre siyasi mecrada da hizmet edebilme mutluluğunu yaşatır." ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Bulutlar da Altınok'la hem seçim süreci hem de belediye çalışmalarına ilişkin bir süre sohbet etti.

Altınok'u tebrik eden ve seçim çalışmalarında başarı dileyen Bulutlar, "İlçede kültür merkezinden emniyet müdürlüğüne, yeni hizmet binasından nikah sarayına varıncaya kadar fiziki birçok yatırımı hayata geçirdik. İlçemizin ihtiyaç duyduğu her alanda Palandöken Belediyesinin imzası var. Ne mutlu bizlere ki, bu mübarek şehre ve Palandöken gibi güzide bir ilçeye hizmet etme ayrıcalığını yaşıyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.