AKSAK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ

Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal, Erzurum Milletvekili Muhyetin Aksak’ı Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makamında ziyaret ederek, 1. Erzurum tanıtım Günleri’ne verdiği destekten dolayı plaket takdim etti.

06 Mart 2012 Salı 18:50
AKSAK’A TEŞEKKÜR PLAKETİ
Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal, 16-20 Şubat tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenledikleri 1. Erzurum Tanıtım Günleri’ne verdiği destekten dolayı Milletvekili Muhyettin Aksak’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti. Başkan Önal, Milletvekili Aksak’a plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.
Erzurum Milletvekili ve Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi Muhyettin Aksak, Erzurum Tanıtım Günleri’nin ilk kez yapılmasına rağmen son derece güzel organize edildiğini belirterek, Dernekler Federasyonu Başkanı Feridun Önal’a, Yönetim Kuruluna ve tanıtım günlerinde yer alan tüm firmalara ve teşekkür etti.
Erzurum Tanıtım Günleri’nin çok güzel bir ortamda gerçekleştiğine dikkat çeken milletvekili Aksak, “Tanıtım Günleri, Ankara’da yaşayan Erzurumluların ve Erzurum’u seven vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Erzurum’u andıran karlı ve soğuk havaların hakim olduğu günlerde gerçekleşmesine rağmen bu kadar yoğun ilgi hepimizi sevindirdi” dedi.
Aksak, önümüzdeki yıllarda yapılacak Erzurum Tanıtım Günleri’nin çok daha yoğun katılımla gerçekleşeceğine inandığını ifade ederek, “Erzurum türküleri, Erzurum Barı ve Erzurum yemeklerinin damaklarda bıraktığı eşsiz tat, 4 gün boyunca Ankara’da yaşayan Erzurumlu hemşehrilerimizin sıla hasretini gidermiştir” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2012 18:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dadaş 2012-03-07 10:53:31

erzurum tanıtım günleri harika oldu. sayın milletvekilim muhyettin aksak'a ve emeği geçen tüm dadaşlara teşekkürler