AKSAK ÖĞRENCİLERLE MASA TENİSİ OYNADI

12 Haziran’da yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimleri’ne 4 gün gibi kısa bir zaman kala siyasi partiler seçim çalışmalanı daha çok şehir merkezinde yoğunlaştırdı.

07 Haziran 2011 Salı 11:28
AKSAK ÖĞRENCİLERLE MASA TENİSİ OYNADI
Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak’ta dün Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi’nde çalışmalarını sürdürdü. Mühendislik Fakültesi bünyesindeki bütün bölümleri tek tek gezen Aksak, öğretim görevlilerinin çayını içti sohbet etti. Her ziyaret ettiği öğretim görevlilerince sevgi ile karşılanan Aksak, kendisinin de İnşaat Mühendisi olduğunu belirterek, dönem arkadaşlarıyla öğrencilik yıllarını hatırladı. Kendi öğrencilik yıllarında bu günkü gibi çok geniş imkanların bulunmadığını, özelliklede siyasi anlamda, kılık kıyafet özgülükleri konularında büyük sıkıntılar çektiklerini ifade etti. Bu konu ile ilgili olarak hatırasını da anlatan Aksak, “Bir defasında asistanlık sınavına girerken ders hocası beni sakallı olduğum için sınava almak istememiş ve büyük mücadelem sonucu sınava girmeyi başarmıştım” dedi.
Üniversitelerin bilim yuvası olduğunu hatırlatan Muhyettin Aksak, şöyle konuştu: “Üniversitelerde geleceğin Türkiye’sini yönetecek öğrenciler yetişiyor. Bu maksatla bu öğrencilerimizin ne kadar rahat ve özgür ortamlara yetişmeleri ülkemizde gelecekte özgür düşüncelerin yönetimine girecektir. Yani üniversitelerimizde başı örtülüde, başı açıkta, sakallıda, sakalsızda düşüncesi inancı ne olursa olsun rahat ve sorunsuz bir eğitim almalı. İşte bu gibi sıkıntıların kurumlarda aşılması için partimizin hazırlayacağı yeni Anayasa bütün bu sorunları ortadan kaldıracak.”
Kantinde öğrencilerle sohbet eden Muhyettin Aksak, öğrencilerin çayını içti öğrencilerle masa tenisi oynadı. Bir öğrenciyle masa tenisi oynayan Aksak, öğrencinin yaptığı sert vuruşları rahatlıkla karşılaması öğrenciyi şaşırtırken, gençlik yıllarında spora meraklı olduğunu ve zaman buldukça spor yaptığını kaydetti.
Muhyettin Aksak, Üniversite gezisini Yakutiye Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Zeki Gözeler, Yakutiye Belediye Meclis Üyesi Ayhan Özsağlıcak ile Ak Parti Aziziye İlçe Başkan Yardımcısı Kenan Sezer ile birlikte sürdürdü.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.