Akpunar: Aziziye’nin Diriliş günü 31 Mart

31 Mart yerel seçimleri öncesi Aziziye İlçe Belediye Başkanlığına Bağımsız aday olan Emrullah Akpınar, seçim çalışmalarını hız verdi.

admin
admin
03 Şubat 2019 Pazar 11:56
Akpunar: Aziziye’nin Diriliş günü 31 Mart

Seçim bölgesinde vatandaşlara ziyaretler yapan Akpunar, halkla iç içe belediyecilik anlayışı ile Aziziye'nin çehresini değiştireceklerini ifade etti.

Bağımsız aday Emrullah Akpunar, "Seçmenlerimden isteğim, Başta Ilıca olmak üzere Aziziye ilçemiz, tarihinden bugüne kadar gelen Dayatma Adayların ilçemize verdiği zararları göz önünde bulundurarak değerlendirmeleri. Bu iş artık parti meselesi olmaktan çıktı. Aziziye’nin geleceğini düşünüyorsanız Aziziye Belediye Başkanlığı koltuğunun 5 yıl daha boş kalmasına müsaade etmeyin. Hazır mısın Aziziyem. Tek gayemiz Aziziye’ye. Allah var Gam Yok. Hizmet için geliyoruz. Memleket sevdası oturduğun yerden olmuyor, boş boş koltuklarda oturmakla hiç olmuyor. Özellikle Ilıca köye döndü. say say bitmez. Dadaşkent desen kentleşme sorunu olmayan ancak hizmet yönünden yüzü gülmeyen bir semt oldu. Birilerinin elinde olan imkanlar el değiştirirse inanıyorum ki memleketimiz çok daha farklı olacak. Bilen bilir. Bu kutlu yola çıkarken niyetimiz kaliteli hizmet anlayışı, düşüncemiz ise kimseyi kırmadan karalamadan üzmeden en güzel şekilde sonuca ulaşıp başarı yakalamaktır.” dedi.

“Artık dayatma adaylara tahammül edemiyoruz.” diyen Akpunar, “31 Mart günü bütün eş dost, Ilıca, Dadaşkent ve köylerinde ikamet eden değerli halkımızın desteğini bizlere vermelerini istiyoruz. Her daim vatandaşla iç içe, halkın bağrından yetişen ve her daim milletle iç içe olanlara neden görev verilmiyor. İnşallah bu sefer dayatanlar değil, halkın iradesi kazanacak. İnanıyoruz ve Başaracağız. 31 Mart Aziziye ilçemizin diriliş günü olacak" ifadelerini kullandı.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.