Akdağ'ın oy kullandığı sandıktan Erdoğan birinci çıktı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın Erzurum'da oy kullandığı sandıkta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 224, AK Parti ise 172 oy aldı

admin
admin
25 Haziran 2018 Pazartesi 08:25
Akdağ'ın oy kullandığı sandıktan Erdoğan birinci çıktı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ'ın Erzurum'da oy kullandığı sandıktan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 224, AK Parti'ye de 172 oy çıktı.

Recep Akdağ'ın, eşi Fatma Şeyma Akdağ ve annesi Zekiye Akdağ ile oy kullandığı Terminal Caddesi'ndeki Tevfik İleri Anadolu Lisesi'nde bulunan 1123 No'lu sandıkta, en çok oyu AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan aldı.

Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından açılan sandıkta, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 224, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye 41, İyi Parti'nin cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'e 25, Saadet Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Temel Karamollaoğlu'na 2 oy çıkarken, HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş ve Vatan Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Doğu Perinçek'e oy çıkmadı.

Aynı sandıkta seçmenlerin Milletvekilli Genel Seçimine ilişkin verdiği oyların ise 172'sini AK Parti, 62'sini MHP, 32'sini İYİ Parti, 16'sını CHP, 6'sını Saadet Partisi, 2'sini HDP, 5'ini Cumhur İttifakı aldı.

Editör

Son Güncelleme: 25.06.2018 08:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.