AKDAĞ’DAN SEKMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

30 Mart Mahalli seçimlerinde Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mehmet Sekmen’e AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

04 Nisan 2014 Cuma 13:24
AKDAĞ’DAN SEKMEN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Dün mazbatasını alarak görev başı yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e tebrik çiçekleri ve hayırlı olsun ziyaretleri başladı. Gönderilen çiçeklerle Sekmen’in makam odası adeta çiçek bahçesine dönüşürken AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akdağ, Sekmen’in tecrübesiyle Erzurum’a hizmet noktasında çok şey katacağına inandıklarını belirterek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Akdağ, AK Parti’ye gösterilen teveccühten ötürü Erzurum halkına teşekkür ederek, “Mahalli idareler seçimleri sonucunda Sayın Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmiştir. Erzurum’a hizmet noktasında el birliği ile çalışmalarımız hız kesmeden devam edecektir.” dedi.

Yoğun bir seçim sürecinin ardından kendisini seçen Erzurumlulara teşekkür eden Başkan Mehmet Sekmen’de, “Hayırlısıyla göreve başladık. Erzurum için projelerimiz var. Şehrimizin sosyal ve kültürel anlamda daha ileri gitmesi için çalışmalarımız olacak.” diye konuştu.


Editör

Son Güncelleme: 04.04.2014 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.