AKDAĞ'DAN MÜEZZİNOĞLU'NA DESTEK

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, bakanlığın 486 araçlık filosunun hizmete alım töreninde yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu yalnız bırakmadı.

01 Şubat 2013 Cuma 19:28
AKDAĞ'DAN MÜEZZİNOĞLU'NA DESTEK
Görevini Bakan Müezzinoğlu’na devrettiğini hatırlatan Akdağ, “Kendisinin bu hizmet bayrağını çok daha yükseğe çıkartacağına inanıyorum. Her türlü desteği kendisine vermeye devam edeceğim” dedi. 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Sağlık Bakanlığı’nın kara ambulansı, UMKE aracı ve ambulans botlardan oluşan 486 araçlık filosunun hizmete alım töreninde eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, kendisinden geçtiğimiz günlerde görevi devralan yeni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nu yalnız bırakmadı. Törende konuşma yapan Bakan Müezzinoğlu, “Ben öncelikle bu anlamda bu süreci bu güne kadar dinamik bir şekilde getiren çok değerli önceki Sağlık Bakanımız Recep Akdağ beyefendiye teşekkür ediyorum. Bu dönüşüm projesinin güçlü desteğini veren, talimatlarını hiç eksik etmeyen çok değerli Başbakanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de gelinen bu mesafeyi dünya koşullarında ideal bir noktaya taşıyabilmek adına hep birlikte geceli gündüzlü çalışacağız” dedi.

Bakan Müezzinoğlu, konuşmasının ardından kürsüyü Akdağ’a devretti. Akdağ, “Hükümetlerimizin desteği ile Sağlık Bakanlığı olarak Türkiye’de yepyeni bir sistem kurduk. Bu sistemi kurarken en önemli prensibimiz bana da 6 yaşından itibaren öğretilen şu prensip oldu; ‘İnsanların en hayırlısı insanlara hizmet edendir’. Bu prensibin ışığında sağlıkta dönüşümü gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Burada insanımızın hayır duaları bu güne kadar en önemli desteğimiz oldu, bundan sonra da en önemli desteğimiz olacaktır. Bugün insanımız sağlık hizmetlerine rahatlıkla kavuşabiliyor” diye konuştu. 

Bir hafta önce görevini Müezzinoğlu’na devrettiğini hatırlatan Akdağ, “Ben bir hafta önce bu şerefli hizmet bayrağını değerli kardeşim Mehmet Müezzinoğlu’na devrettim. Kendisinin bu hizmet bayrağını çok daha yükseğe çıkartacağına inanıyorum. Bunun için hem dua edeceğim hem de her türlü desteği kendisine vermeye devam edeceğim” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2013 19:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.