AKDAĞ VE SEKMEN ESNAFI GEZDİ

Bir dizi açılış programı için Erzurum’da bulunan Sağlık eski Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ ile Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, üniversite öğrencileri ve esnafa bir süre görüşerek sohbet ettiler.

15 Kasım 2014 Cumartesi 13:12
AKDAĞ VE SEKMEN ESNAFI GEZDİ
AK Parti İl Başkanı Fatih Yeşilyurt’un da eşlik ettiği ziyaretlerde vatandaşlar hem sıkıntılarını anlattı hem de sağlık alanında önemli başarılara imza atan Recep Akdağ’a minnettar olduklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi ile alt belediyelerin yaptıkları hizmetlerden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. 

Ziyaretlerine Sanayi semtindeki okulları gezerek başlayan Milletvekili Akdağ ve Başkan Sekmen buradaki öğrenciler ve okul idarecileri ile görüşerek, öğrenci ve okul idarecilerinin taleplerini dinlediler. Büyükşehir Belediyesi’nin okullara yönelik uygulamaya koyduğu tadilat ve çevre düzenlemelerinden ötürü teşekkür eden öğrenciler, sportif oyun alanları konusunda da Başkan Sekmen’e çeşitli önerilerde bulundular.

Belediye’nin Gölbaşı semtinde bulunan Ağır Bakım Tesislerine geçen Akdağ ve beraberindekiler, Belediye’nin hizmet alanlarında kullanılan malzeme ve makinaların üretilip, bakım ve onarımlarının yapıldığı tesisleri gezdiler. Faaliyetler hakkında Milletvekili Recep Akdağ’ı bilgilendiren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kış hazırlıkları konusunda da gerekli tedbirlerin alındığını söyledi.

İncelemelerin ardından Cumhuriyet Caddesi, Mumcu ve Ayazpaşa semtindeki vatandaşları işyerlerinde ziyaret eden Milletvekili Recep Akdağ, Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, hem esnafın sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını dinledi hem de keyifli ortamda çay içtiler.

Ziyaretlerine vakit buldukça devam edeceklerinin altını çizen AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, “Hemşehrilerimizi her fırsatta ziyaret edip, onların fikir ve düşüncelerini dinleyip, şehrin ihtiyaçlarını beraberce konuşarak, istişare edeceğiz.” dedi. Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ise diğer milletvekilleri ve belediye başkanları ile esnaf ziyaretlerini beraberce sürdürerek, halkın içinde olmaya ve halktan gelen şikayet ve talepleri değerlendirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Editör

Son Güncelleme: 15.11.2014 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.