Akdağ: PKK'yı bu bölgelerden temizledik

Eski Sağlık Bakanı ve AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, "Milletimizin başına bela olan PKK'yı bu bölgelerden temizledik. Allah'a şükürler olsun huzurumuzu kaçıracak olanların bir daha bu topraklara ayak basmalarına müsaade etmeyeceğiz" dedi.

admin
admin
26 Mart 2019 Salı 21:26
Akdağ: PKK'yı bu bölgelerden temizledik

AK Parti'nin Erzurum İl Başkanlığınca Şenkaya ilçesindeki aday tanıtım programına katılan Akdağ, burada yaptığı konuşmada, mahalli idareler seçiminin ülkenin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirtti.

Akdağ, Cumhur İttifakı'nın aslında 15 Temmuz 2016'da milletçe kurulduğunu dile getirerek, "Hepimiz o gece sabaha kadar Erzurum'daydık. O gün gençler 'mesele vatanın bölünmez bütünlüğüyse, milletin birlikteliği, devletin bekası ise bayrağımız, ezanımız ise 82 milyon için gerisi teferruattır' dedi ve Cumhur İttifakı o geceden kuruldu." diye konuştu.

Mahalli idareler genel seçimi öncesinde oynanan oyunlarının farkında olduklarını dile getiren Akdağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Cumhur İttifakını zayıf düşürebilseler bundan en çok Kandil'deki PKK, Pelsinvanya'daki FETÖ sevinirdi. Ama onların heveslerini kursaklarında bırakacağız. Onların dersini bir kere daha 31 Mart'ta, 82 milyon Türk milleti olarak vereceğiz. Eruh'ta 1983'lerde yaptığı katliamla milletimizin başına bela olan PKK terör örgütünü bu bölgelerden temizledik. Allah'a şükürler olsun huzurumuzu kaçıracak olanların bir daha bu topraklara ayak basmalarına müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımız 'inlerine kadar kovalayacağız' demişti, inlerine kadar kovaladık. Sırtını terör örgütü PYD ve YPG'ye dayadığını söyleyen kişi de şu anda sırtını Türk hukukunun verdiği cezadan sonra duvarlara yaslıyor."

Program daha sonra Şenkaya Belediye Başkan adayı Yavuz Bedir'in ilçede 5 yıl içinde yapmayı planladığı projeleri anlatmasıyla sona erdi.

Editör

Son Güncelleme: 27.03.2019 00:51
Anahtar Kelimeler:
ErzurumRecep Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.