AKDAĞ, PALANDÖKEN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Sağlık Bakanlığı görevini Mehmet Müezzinoğlu'na devrettikten sonra milletvekili olarak ilk kez memleketi Erzurum'a gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum’daki gezi programı kapsamında Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutları, makamın da ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

22 Şubat 2013 Cuma 18:14
AKDAĞ, PALANDÖKEN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ
Eski Sağlık Bakanı Prof. Dr.Recep Akdağ, 58, 59, 60 ve 61. hükümetlerde 11 yıl Sağlık Bakanlığı görevinde bulunarak kabinede en uzun süre görev yapan bakanlardan birisi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, görüşme sonrasında yaptığı kısa açıklamada,”Sayın Başkan Orhan Bulutlar, yönetimin deki Palandöken Belediyesinde güzel gelişmeler oluyor. Şehir adeta yeniden inşa ediliyor. Belediye Başkanımız çalışıyor. Bizler belediye çalışmalarına destek olmalıyız. Çünkü bu kentte yapılan her şey bizler için yapılıyor” dedi.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise ”Eski Sağlık Bakanımız ve Ak Parti Erzurum Milletvekilimiz Prof. Dr. Recep Akdağ, 58, 59, 60 ve 61. hükümetlerde 11 yıl art arda Sağlık Bakanlığı görevinde bulunarak kabinede en uzun süre görev yapan bakanlarımız da bir olarak hem ülkemizin hem de Erzurum tarihine geçmiştir. Bu süreç içerisin de Bakanımız ülkemize ve şehrimize inkar edilemez çok önemli ve değerli katkıları olmuştur” dedi.

Başkan Bulutların makamında gerçekleşen ziyarette genelde Erzurum konuşuldu. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandökene yapılan yatırımlar ve projelerle ilgili eski Bakan ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ’a bilgiler verdi. Eski Bakan ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Akdağ da artık Erzurum’un önünün açıldığını kaydetti.

Çayların içildiği, Erzurum’un konuşulduğu ziyaret sonrasında Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, eski Sağlık Bakanı ve Ak Parti Erzurum Milletvekili Pdof. Dr. Recep Akdağ’a şehre yaptığı hizmetler den dolayı belediyeni logosu işlenmiş bir tablo ve belediyeni kültür yayınları hediye edildi.

Prof. Dr. Recep Akdağ’ın Belediye Başkanı Bulutları, ziyaretinde Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, il yönetim kurulu üyeleri ve partililer yer aldı.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2013 18:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.