Akdağ oyunu Erzurum'da kullandı

Başbakan Yardımcısı Akdağ oyunu Erzurum'da kullandı

admin
admin
24 Haziran 2018 Pazar 11:15
Akdağ oyunu Erzurum'da kullandı

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, "Bu seçimin, Cumhuriyet tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olacağına inanıyorum." dedi.

Recep Akdağ, eşi Fatma Şeyma, annesi Zekiye Akdağ ile Terminal Caddesi'ndeki Tevfik İleri Anadolu Lisesi'ne geçerek burada bulunan 1123 No'lu sandıkta oyunu kullandı.

Oy vereceği sandığa okul girişinde annesi Zekiye Akdağ'ın koluna girerek gelen Recep Akdağ, "Ülkemize, vatana, millete hayırlı uğurlu olsun." diyerek oyunu sandığa attı.

Akdağ, daha sonra sandık müşahitleri ve seçmenlerle bir süre sohbet etti.

Okul binası önünde gazetecilere açıklamada bulunan Recep Akdağ, eşi ve annesiyle oyunu kullandığını anımsattı.

Seçimlerin ülkeye hayırlı olması temennisinde bulunan Akdağ, şöyle konuştu:

"Vatandaşlarımız büyük bir sorumlulukla sandıklara koştular. Sabah erken saatlerde de bazı sandıkları ziyaret etmiştim. Gerçekten inanıyorum ki büyük bir katılım olacak. Bu seçimin, Cumhuriyet tarihinin en yüksek katılımlı seçimlerinden biri olacağına inanıyorum. Demokrasinin güzelliği bu günlerdir. İki aya yakın süredir partiler, cumhurbaşkanı adayları hepimiz vatandaşlarımızla hemhal olduk, çalıştık, koşturduk, bu gün inşallah bunun semeresini milletçe alacağız."

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumRecep Akdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.