AKDAĞ İDDİALI KONUŞTU

Dadaşlığın en önemli vasfının “hizmet ehline vefa” göstermesi olduğunu belirten Bakan Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum’un AK Partiye en fazla oy veren il olacağını söyledi.

27 Nisan 2011 Çarşamba 23:02
AKDAĞ İDDİALI KONUŞTU

Sağlık Bakanı ve Erzurum Ak Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Recep Akdağ, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum’un AK Partiye en fazla oy veren il olacağını söyledi. AK Parti’nin 8.5 yıllık icraatlarının millette geniş yankı uyandırdığını ve en merkezi yerden, en ücra köşeye kadar AK Partinin hizmetlerinin minnetle anıldığını dile getiren Bakan Akdağ, “Erzurum elbette daha bir farklı. Şehrimizde AK Parti denildiğinde akan sular duruyor. Ben eminim ki, 12 Haziran seçimlerinde Erzurum oy oranı olarak Türkiye’de AK Parti’ye oy veren birinci il olacaktır” dedi.

DADAŞLIK HİZMET EHLİNE VEFAYI GEREKTİRİR

Erzurum’un yıllardır, “sahipsiz”, “unutulmuş”, “ihmal edilen” gibi sıfatlarla anıldığını, ancak AK Parti Hükümeti ile şehrin bu makus talihinin değiştiğini ifade eden Recep Akdağ, dadaşlığın en önemli vasfının “hizmet ehline vefa”sı olduğunu da vurguladı.

6 MİLLETVEKİLİ DE AK PARTİ’NİN

Hizmete vefa gösteren şumul bir karakterle bezenen Erzurum halkının seçimlerde AK Parti’yi tercih edeceğine inancının tam olduğunu sözlerine ekleyen Bakan Recep Akdağ, “Partimiz Erzurum’dan 6 milletvekili çıkarıp, Erzurum’a hizmet kervanını devam ettirecektir. 6 Milletvekilinin Ankara’da bulunması şehir açısından büyük faydaları olacaktır. Her birimiz Erzurum’un sorunlarını kendi aramızda paylaşıp, bunları daha kolay çözüme kavuşturacağız” şeklinde konuştu.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.