AK PARTİLİLER “AHDE VEFA” İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen “Ahde Vefa” iftar yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 01:48
AK PARTİLİLER “AHDE VEFA” İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU
Erzurum'da AK davaya gönül vermiş hizmet erleri, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt'un ortaklaşa düzenlediği iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Olimpiyat Park'ta düzenlenen programa Başkan Sekmen ve Yeşilyurt'un yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu, Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Fevzi Polat, ESKİ Genel Müdürü Mevlüt Vural, Genel Sekreter Yardımcıları Selami Keskin ve Ali Rıza Kiremitçi, Protokol Müdürü Mahmut Bektaş, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Eski Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yavuz Kocaman, Eski AK Parti Erzurum İl Başkanları Hüseyin Tanfer ve Murat Kılıç, belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları yetkilileri ve teşkilat mensupları katıldı. "Ahde Vefa" adlı iftar yemeğine yaklaşık 2 bin 100 partili iştirak etti. AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, programda yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik temalı etkinliğin son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Yeşilyurt, "Mutluyuz şöyle ki; belediye başkanları, meclis üyeleri, sandık başkanları ve tüm teşkilat mensupları olarak bir aradayız" dedi. Konuşmasında Cumhurbaşkanlığı seçimine vurgu yapan Yeşilyurt, "AK Parti'de seçim çalışmaları bitmez. Nitekim seçim sürecine girmiş bulunmaktayız. Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. İnşallah Erzurum'da çok güzel neticeler alacağız tıpkı yerel seçimlerde olduğu gibi... Cumhurbaşkanlığı seçiminde de Sayın Başbakanımıza çok güzel bir derece hediye edeceğiz" diye konuştu.

"AK PARTİ'NİN HİZMETLERİ BİR BİR TARİHE GEÇİYOR"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen de, iftar yemeğine katılan tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. AK Parti'nin hizmet sevdalılarından oluştuğunu anımsatan Başkan Sekmen, "AK Parti'nin hizmetleri bir bir tarihe geçiyor. Yılların sorunlarını, kanayan problemlerini partimiz çözüyor. Eskiden bir okulun ya da hastanenin temeli atılır bir türlü bitirilemezdi, yolların yapımı çok uzun sürerdi. Şimdi eserler bir bir tamamlanıyor" şeklinde konuştu. Ramazan ayının önemine dikkati çeken Sekmen, şöyle devam etti:

"Allah'ın rahmet ve bereketinin bol bol indiği bir aydayız. Camiler saf saf doluyor. İnsanlar Allah'ın rızası için yemeden, içmeden ve nefsinden belli bir süre için uzak kalıyor. Bizler bu milletin değer yargılarına saygı duyan, değer yargılarını kabullenen ve bu değer yargılarını yaşayan bir toplumuz. Biz muhafazakarız ve demokratız."

TEŞKİLATLARIN ÖNEMİ

Konuşmasında teşkilat mensuplarına seslenen Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizlere gönül ve destek vermiş kardeşlerimize kucak dolusu saygılar sunuyorum. Size ne kadar teşekkür etsek, size ne kadar saygı duysak azdır. Çünkü oturduğumuz makamlar sizin omuzlarınıza basarak oturduğumuz makamlardır. Bunu açık bir yürekle ifade etmek istiyorum. Siz olmazsanız biz olmayız. Bizim elimiz, gözümüz her şeyimiz sizsiniz. Sizlerin bize getirdiği mesajlar ve fikirler, bizlere ışık oluyor, yol gösteriyor. Biz de ona göre yolumuzu çiziyoruz. Hatalarımız varsa af ola." Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Koşacağız, yollara düşeceğiz. Ülkemize en büyük hizmetlerde bulunan, Türkiye'nin ufkunu açan, ülkemizin şahsiyetini önemli bir yere getiren Başbakanımız bu önemli göreve talip oldu. Onu en yüksek oyla bu şehirden tekrar desteklemek, onu o makama oturtmak hepimizin vazifesidir. Çünkü o içimizden biri, gayretli, çalışkan, vefakar, vizyon sahibi büyük bir lider. Tarihlerin yazdığı bu büyük devlet adamını o makama oturtmak arzusuyla hepimiz bu amaca, bu hedefe seferber olacağız." Bu arada AK Parti Aşkale Gençlik Kolları Başkanlığı, Başkan Sekmen'e bir tablo hediye etti.

Editör

Son Güncelleme: 16.07.2014 02:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2014-07-16 15:50:22

ben sayın mehmet sekmen' nin ahmet küçükleri aratmayacağını düşünenlerdendim ancak görünen o ki tamda tersi olacak. sayın küçükleri arayacağız. 30 mart seçimleri üzerinden yaklaşık dört ay geçti tık yok. şehrin bütün reklam panoları şova dönük açıklamalarla dolu. dev yatırımlar marka şehir vb bırakın iftar çadırlarında boy göstermeyi .şehirde çöp ve park sorunu tahammül edilir boyutları aştı.

Avatar
yesilyurt feytullah 2014-07-16 03:26:27

Toki isleri ne alemde sayin baskanlar

Avatar
ergün algan 2014-07-16 02:00:36

yeyin agalar yeyin beyler!
aksırıncaya,tıksırıncaya boguluncaya kadar.yiyin.