AK PARTİLİ KADINLAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, parti il binasında yaptığı toplantıyla yeni yürütme kurulu üyelerini açıkladı.

30 Ağustos 2012 Perşembe 12:59
AK PARTİLİ KADINLAR GÖREV DAĞILIMI YAPTI
Kadınların siyasi yaşamda önemli yere sahip olduklarını belirten Demir, kadınların siyasette daha etkin rol alması için yoğun gayret içerisinde olacaklarını ifade etti.
Göreve geldiklerinden bu yana kadın sinerjisini sağlamak açısından önemli çalışmalara imza attıklarını belirten Demir, “Bu aşamadan sonra ilçe teşkilat çalışmalarına ağırlık vereceğiz. Üye sayımızı artıracağız ve kadınların siyasete daha etkin katılımını sağlayacağız. Göreve yeni seçilen arkadaşlarımızın birçoğu üniversite mezunu, görevlerini en iyi şekilde yapacaklarına gönülden inanıyoruz” diye konuştu.
AK Parti kadın Kolları yürütme Kurulu şu isimlerden oluştu; Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı Esra Kaptanoğlu, Teşkilat Başkanı Melek Ateş, Seçim İşleri Başkanı Canan Beki, Tanıtım ve Medya Başkanı Gamze İspirli, Dış İlişkiler Başkanı Birgül Özmen, Sosyal İşler Başkanı Büşra Sönmez, Yerel Yönetimler Başkanı Mürcan Kotan, Ekonomi İşleri Başkanı Semiha Yeşildağ, Halkla İlişkiler Başkanı Esra Düztaş, Mali ve İdari İşler Başkanı Nurgül Uzun AR-GE Başkanı Ezgi Öztürk, İl Sekreteri Yağmur Yasa.
Demir, yürütme kuruluna seçilen kadın kolları üyelerinin tüzük gereği kadın kolları başkan yardımcısı olduğunu da sözlerine ekledi.

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2012 13:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.