AK PARTİ'DEN FLAŞ KARAR

AK Parti MKYK toplantısından Ankara ve İstanbul'da iki büyük miting yapma kararı çıktı.

08 Haziran 2013 Cumartesi 20:40
AK PARTİ'DEN FLAŞ KARAR
Ak Parti MKYK toplantısından Ankara ve İstanbul'da iki büyük miting yapma kararı çıktı. Mitinglerde yüzbinlerce Ak Partilinin meydanlarda buluşarak gövde gösterisi yapması hedefleniyor.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin en üst karar alma organı olan Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleriyle İstanbul'da bir araya geldi.
Son günlerdeki olayların yoğun olarak konuşulduğu toplantıdan iki büyük miting yapma kararı çıktı. Bu mitingler bir anlamda partinin seçim startı anlamı taşırken bir anlamda da son olaylarla ilgili partililerin birlik beraberlik mesajı olacak.
Mitinlerden biri 15 Haziran cumartesi günü Ankara'nın en büyük meydanlarından birinde yapılacak. İstanbul'daki miting ise 16 Haziran pazar günü Kazlıçeşme Meydanı'nda gerçekleştirilecek.
Başbakan Erdoğan'ı Kuzey Afrika gezisi dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda yüzbine yakın kişi gece saat 02.00'de karşılayarak olaylarla ilgili tavrını ortaya koymuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.06.2013 20:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.