AK PARTİ'DEN BAYRAKLI MECLİSİNE İDDİALI ADAY

AK Parti Bayraklı Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı İnşaat mühendisi Dilek Yıldız Büyükdağ, küçük Türkiye olarak gördüğünü belirttiği Bayraklı’yı ‘‘Hakettiği değere ulaştırmak için adayım’’ dedi.

10 Şubat 2014 Pazartesi 13:12
AK PARTİ'DEN BAYRAKLI MECLİSİNE İDDİALI ADAY
Konuşmalarına şu sözlerle devam eden Büyükdağ; ‘‘Bayraklı ilçe olduğundan bu yana hiçbir hizmet görmedi. Ağır aksak bir belediyecilik Bayraklının kaderi olmamalı. Bayraklı halkı bunu hak etmiyor. Bayraklı’da altyapısızlık ve çarpık kentleşme başta olmak üzere sosyoekonomik ve sosyokültürel bir çok sorun mevcut. Bayraklı’nın bu sıkıntılarıı çözecek bir yönetime, gerçekten hizmet verecek bir Belediyeye ihtiyacı vardır. Biz Bayraklı için elimizi taşın altına koyacağız. Her semte,her mahalleye, her sokağa, her haneye ve her bireye hizmet götürmek boynumuzun borcudur. Daha modern daha sosyal daha yaşanılası bir Bayraklı için varız. Belediye Başkan adayımız İsmail Sarı ile Bayraklıyı hak ettiği değere ulaştırmayı hedefliyoruz. Bizim Bayraklı’lılara itimadımız tamdır. 30 Martta AK Partiyle Bayraklı kazanacak, Bayraklı güzel günlere ulaşacak’’ dedi.

DİLEK YILDIZ BÜYÜKDAĞ KİMDİR?

1986 yılında Erzurum'da dünyaya geldi. İlk orta ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Dumlupınar Üniversitesi İnşaat Mühendisliği bölümünü bitirdi. 20 yıllık aile şirketleri olan Büyükdağlar İnşaat 'ta yöneticilik ve projecilik yaptı. Daha sonra kendisine ait olan firması Büyükdağ Mühendislik'i kurdu ve Bayraklı Manavkuyu'da serbest mühendislik yapmaya başladı. Projecilikle beraber müteahhitlikten yapı malzemeciliğine inşaat sektöründe hemen her alanda çalışmaları oldu.

2011 yılından bu yana İzmir Ticaret Odası üyesi olan Dilek Yıldız Büyükdağ, İnşaat Mühendisleri Odası İzmir Şubesi’nde basın ve halkla ilişkiler komisyonu başkan yardımcılığını yürüttü. 2012 yılında AK Parti İzmir İl kadın kolları yönetim kurulu üyeliğine seçilen Dilek Yıldız Büyükdağ , Halkla ilişkiler komisyonunda görev aldı ve başta kadın dernekleri olmak üzere İzmir’de her görüşten birçok STK ile temaslarda bulundu.

Eşi de Mardinli iş adamı olan Dilek Yıldız hem Mardinlilerden hem de Erzurumlulardan aldığı destek üzerine 2014 yerel seçimlerinde Ak Parti Bayraklı Belediyesi Meclis Üyesi aday adayı oldu.

Editör

Son Güncelleme: 10.02.2014 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ayşe yaman 2015-10-24 12:08:33

çok iyi birisi allah ondan razı olsun