AK PARTİ’DE İL BAŞKANI BELLİ OLUYOR

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mehmet Yüksektepe, AK Parti Erzurum İl Başkanlığı için aday olan partililerle görüşmek üzere Erzurum’a geldi.

admin
admin
08 Aralık 2016 Perşembe 00:32
AK PARTİ’DE İL BAŞKANI BELLİ OLUYOR
Yüksektepe, AK Parti İl Başkanlığı'nda 21 aday ile görüşme yaptı ve ardından yaptığı açıklamada, yeni il yönetimi ve başkanının belirlenmesi amacıyla Erzurum’da bulunduğunu belirtti.
AK Parti İl Başkanlığı’nda adayların yanı sıra belediye başkanları il kadın ve gençlik kolları, il yönetimi, ilçe başkanları ve tüm teşkilat mensuplarıyla görüşen Yüksektepe, "Parti tüzüğü gereği böyle bir çalışma yapmamız gerekiyor. Ayrıca arkadaşlarımızla birebir görüşüyoruz. Kısmet olursa sivil toplum kuruluşları, odalarla bir çalışmamız olacak. İmkan bulduğumuz anda vatandaşlarımıza ve esnaflarımıza gideceğiz." diye konuştu.
İl yönetiminin istifası sonrası kamuoyunda birtakım yorumlar yapıldığına vurgu yapan Yüksektepe, "AK Parti Genel Merkezi Teşkilat Başkanlığı olarak önümüzdeki kongre sürecinde il başkanlarımız eğer aday olmayı düşünmüyorlarsa bunların daha önceden biz istişaresini yapıyoruz. İl başkanımız devam etmek istemiyorsa kongre öncesinde yeni teşkilatlarımızın yeni il başkanı ile şekillenmesi ve ilçe başkanları ile yönetimlerinin bu çerçevede yeni yönetimle yürütülmesi için bir çalışma gerçekleştiriyoruz."

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.