AK PARTİ’DE İHRAÇLAR BAŞLADI, ERZURUM’DAN DA İHRAÇ VAR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu tespit edilen 4 ilçe belediye başkanının AK Parti’den ihraç edildiğini açıkladı.

admin
admin
26 Ağustos 2016 Cuma 00:26
AK PARTİ’DE İHRAÇLAR BAŞLADI, ERZURUM’DAN DA İHRAÇ VAR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yasin Aktay, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile bağlantılı olduğu tespit edilen 4 ilçe belediye başkanının AK Parti’den ihraç edildiğini açıkladı.Aktay, parti genel merkezinde bir grup gazeteci ile sohbetinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti teşkilatlarında var olan FETÖ'cü yapılanmaya dair bazı çalışmaların da toplantıda ele alındığını belirten Aktay, "Dört ilçe belediye başkanı FETÖ ile bağlantılı olmaları dolayısıyla, AK Parti'den ihraç edildi." dedi.
Aktay, Erzurum Aşkale Belediye Başkanı Enver Başaran, Giresun Çamoluk Belediye Başkanı Savaş Akarçeşme, Konya Ilgın Belediye Başkanı Halil İbrahim Oral ile Nevşehir merkeze bağlı Nar Belde Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş'un partiyle ilişkilerinin kesildiğini, Başaran ile Akarçeşme'nin FETÖ soruşturması kapsamında, daha önce tutuklandıklarını belirtti.
AK Parti'de 17-25 Aralık'tan sonra FETÖ ile bağlantısı olanların tespit edilerek, partiden uzaklaştırıldığını anımsatan Aktay, bu süreçte yapılan il ve ilçe kongrelerinde çok sayıda il ve ilçe başkanının görevinden alındığını bildirdi.

Editör

Son Güncelleme: 26.08.2016 00:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.