AK PARTİ YAKUTİYE ADAYINI BELİRLEDİ

İlçe ve İl Başkanlığı için olağan kongre sürecine giren AK Parti’de, Yakutiye İlçe Başkan Adayı belirlendi.

28 Ekim 2014 Salı 01:19
AK PARTİ YAKUTİYE ADAYINI BELİRLEDİ
Genel Merkez’de yapılan görüşmeler neticesinde Recep Aydın, Yakutiye İlçe Başkan adayı oldu. Yunus Şahin’in yeniden aday olmadığı ilçe başkanlığı için talip olan Eser Türker, Akif Hoş ve Recep Aydın Pazartesi günü Ankara’ya çağrıldı.
Burada yapılan mülakatın adından Recep Aydın isminde karar kılınırken, ilçe başkanlığına aday olan Eser Türker ve Akif Hoş’un da yönetimin oluşturulmasında görüş ve önerilerine başvurulması telkininde bulunuldu.
Önümüzdeki günlerde yapılacak ilçe başkanlığı seçiminde Yunus Şahin yeniden aday olmazken, aynı zamanda Yakutiye Belediye Meclis Üyesi de olan Recep Aydın’ın karşısına başka adayların da çıkabileceği öğrenildi.
Partinin kuruluşundan itibaren siyasi hareketin içerisinde bulunan ve çeşitli kademelerinde aktif görev alan Recep Aydın, 2004 yılında "Gençlik Kolları Erzurum İl Başkan Yardımcılığı" görevi ile Ak Parti de aktif siyasete girmiş, ardından Ana Kademe İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği ve Ak Parti Yakutiye İlçe Meclis üyeliği gibi görevlerde bulunmuştu.
Mütevazi ve diyalogcu kimliği ile tanınan Aydın'dan, teşkilatın bir an önce toparlanması ve bölgesinde 2015 seçim startını vererek başarılı bir sonuca ulaşması bekleniyor.
Halen Ak Parti Yakutiye İlçe Meclis Üyeliği görevini de yürüten Recep Aydın evli ve 2 çocuk babası.
Genel merkezin almış olduğu bu karar ile Yakutiye İlçe'de kongreye tek aday ve ortak belirlenmiş bir yönetim ile gidilmesi planlanıyor.

Salih YILDIRIM

Son Güncelleme: 28.10.2014 01:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.