AK PARTİ SKM AÇILDI

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Cumhuriyet Caddesi Ulu Camii karşısında düzenlenen törenle açıldı.

14 Şubat 2014 Cuma 15:31
AK PARTİ SKM AÇILDI
SKM’nin açılış törenine eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılış töreninde ilk olarak konuşan İl Başkanı Murat Kılıç, 30 Mart yerel seçimlerinde Erzurum’dan birlik ve beraberlik içerisinde yine daha fazla oy olarak galip çıkmayı arzuladıklarını belirtti.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler’de, “Bu bir hizmet yarışı. Biz nasip olursa görevimizi Mehmet Sekmen beye teslim edeceğiz.” dedi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ise, “Bugün Seçim Koordinasyon Merkezimizin açılışını yapıyoruz. 30 Mart yerel seçimleri için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Erzurum’a hizmet noktasında göreve talibim.” diye konuştu.
30 Mart yerel seçimlerinin bir önceki seçimlere göre büyük anlam ifade ettiğini ifade eden eski Sağlık Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ, “Erzurum’da AK Parti her zaman var olacak. Birilerinin planları bizleri yolumuzdan şaşırtmayacak. Bu seçimlerde daha fazla oy alarak milletin hizmetinde yine olacağız.” diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelası kesilerek SKM davetliler tarafından gezildi.
Öte yandan açılış ta Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen, halkın yoğun ilgisiyle karşılaşırken zaman zaman izdiham yaşandı.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2014 15:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.