AK PARTİ ŞENKAYA’DA YENİ YÖNETİM TANIŞTI

Şenkaya AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığı yeni yönetim ve Belediye Meclis adaylarını tanıttı. Tanıtım toplantısı Şenkaya Örtülü Et Lokantası Salonunda yapıldı.

22 Şubat 2014 Cumartesi 16:18
AK PARTİ ŞENKAYA’DA YENİ YÖNETİM TANIŞTI
Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Hüseyin Onur Aki konuşmasında, "Daha önceden başkanlık yapan Nazım Arı, Yavuz Bedir ve birlikte görev yapan yol arkadaşlarına teşekkür etti. Bundan sonra teşkilatımızda ve Belediye Meclis üyeliğinde görev yapacak olan arkadaşlarımızın Allah yollarını açık etsin. Yüce rabbim Başbakanım Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğu çalışma gücünü bizlere de versin. Önümüzdeki seçimler öncelikle ülkemize, milletimize ve vatanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.
Aki, konuşmasının ardından yeni yönetim kurulunu Ak Parti İlçe Teşkilatına tanıttı.
2005 yılından Gençlik Kolları, 2010 yılında İlçe Başkanlığına seçilen Yavuz Bedir önümüzdeki dönem 2014 yerel seçimlerinde Belediye Meclis üyeliğine seçildiğinden ilçe Başkanlığı yardımcılığını yürüten Hüseyin Onur Aki’ye Ak Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığını devretti.
Yavuz Bedir yaptığı konuşmada, "Allaha hamd olsun Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde siyasete Gençlik Kollarında başlayıp ana kademe İlçe Başkanı olarak 2014 yılına kadar başarılı teşkilat başkanı olarak görev yaptığıma inanıyorum. İnşallah 2014 yerel seçimlerde Belediye Meclis üyesi olarak İlçe hizmet etmeyi inşallah Allah nasip eder. 2014 yerel seçimlerde siyasette yarışan bütün arkadaşlara başarılar diliyorum." dedi.
Şenkaya Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Görbil Özcan yaptığı konuşmada,"Bu bayrak yarışında devir teslim töreninin İlçemize ve tüm köylerimize mahallelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Ülkemiz dünden daha çok önemli bir seçim arifesine girmektedir. Emin olun ki bu seçim bizler için genel seçim kadar önemli bir seçim. Çünkü Türkiye’nin dışta ve içteki hareketliliğine baktığımızda bir güven oylaması gibi Ak Partini çok başarılı olması gerekir. Onun için tabanda teşkilatın tüm mensuplarına ihtiyacımız var. Bunların gönül birliği olmadığı yerde hiçbir şeyi başarma şansımız yoktur. Hepimiz bu sorumluluğun farkına vararak hareket ederiz ki öğle hareket ediyoruz bunu biliyorum ve sizlere teşekkür ediyorum. Ben şunu iyi biliyorum hepimiz köyümüzde, mahallemizde üstümüze düşen görevleri fazlasıyla yapıyoruz. Yapmakta zorundayız. Çünkü Türkiye’nin geleceği gibi bizde İlçemizin ve mahallelerimizin geleceği için çalışıyoruz. Ben başarılı olacağımıza inanıyorum." dedi
Özcan konuşmasının ardından Belediye Encümen adaylarını tanıttı.
Encümen adayları tanıtımının ardından toplantı basına kapalı yapıldı.

Editör

Son Güncelleme: 22.02.2014 16:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.