AK PARTİ REKORA KOŞUYOR

Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde tüm belediyeleri almayı hedefleyen AK Parti'ye halkın ilgisi de her geçen gün artıyor.2009 yılında 26 bin üyesi bulunan partinin bugün itibariyle üye sayısı 105 bini aştı.

07 Ekim 2013 Pazartesi 21:09
AK PARTİ REKORA KOŞUYOR
Mahalli idareler seçimleri için aday adaylığı başvuru sürecinin başladığı Ak Parti'de adeta üye patlaması yaşanıyor. Murat Kılıç'ın il başkanlığı koltuğuna oturduğu gün 26 bin üyesi bulunan Ak Parti, planlı ve özverili çalışmalar sonucunda 105 bin üyeye ulaştı. Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç, insanlara bire bir ulaşıp, üye kaydı yaptıran teşkilat görevlilerine teşekkür etti.
11 Temmuz 2009'da yapılan Ak Parti 3. Olağan İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Murat Kılıç, o gün itibariyle 29 bin üyesi bulunan partisindeki üye sayısını 4'e katladı. Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz bir yandan kentin sorunlarını Ankara'ya taşıyan diğer yanda da üye çalışmalarına ağırlık veren İl Başkanı Kılıç, üye sayısını 2011'de 70 bin'e taşıdı. Ak Parti İl Başkanı Murat Kılıç ve ekibi, bununla yetinmedi ve 2013 sonu itibariyle bu sayıyı 125 bin'e çıkarma hedefi koyarak, bu doğrultuda çalışmalara hız verdi.
Oluşturulan özverili ekiple kentin dört bir yanında çalışma yürüten Kılıç ve arkadaşları, bugün itibariyle üye sayısını 105 bin'e çıkarmayı başardı. Partililer, yıl sonu itibariyle 125 bin hedefinin kolaylıkla aşılacağına inanıyor.
Üye patlamasının yaşandığı Ak Parti'nin İl Başkanı Murat Kılıç, Ak Parti'nin onbir yıllık iktidarları döneminde önemli hizmetlere imza attıklarını belirterek, "Bunu gören vatandaşlarımız akın akın partimize gelerek, üyeliklerini yaptırıyorlar" dedi.
Erzurum Ak Parti teşkilatının üye sayısı bakımından da Türkiye'de ilk sıralarda yer aldığını savunan Başkan Kılıç, "Hedefimiz 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde tüm belediye başkanlıklarını kazanmak. Bunun için çalışıyoruz. Anketler, halkla olan temaslarımızda edindiğimiz intibalar bize bunu gösteriyor. Elimizdeki verilerde boşuna değil. 105 bin üyesi olan bir partinin başka hedefi de olamaz zaten. Üye sayısı bakımından ilk 10 il arasındayız. 30 Mart 2014'de yapılacak olan seçimlerde de Türkiye'deki en yüksek oyu alarak önemli bir rekora daha imza atmayı düşünüyoruz." dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 07.10.2013 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.