AK PARTİ PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısını gerçekleştirdi.

04 Ocak 2015 Pazar 14:57
AK PARTİ PALANDÖKEN İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI YAPILDI
Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde yapılan toplantıya Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İl Başkanvekili Sedat Özaras, Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Fevzi Polat, Kent konseyi Başkanı ve İl yönetim kurulu üyesi Aydın Boskurt, Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, Mahalle muhtarları, Mahalle temsilcileri ve Palandöken ilçe halkı katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Paralel yapıyla mücadelede hem parti olarak hem de vatandaş olarak daha aktif olmalıyız. Bu bir Milli Mücadeledir” dedi.

2015 genel seçimleri öncesi mahalle temsilcileri görevlendirmelerinin tamamlandığını belirten Başkan Ömeroğlu, “Bu kadroya gönül verenler, gece gündüz demeden samimiyetle, sadakatle çalışan tüm arkadaşlarıma ve tüm AK gönüllülere teşekkür ediyorum. Ancak önümüzde büyük hedeflerimiz var. Bu nedenle Palandöken ilçe Teşkilatı olarak tüm birimlerimizle performansımızı daha da artırarak yolumuza tam hız devam ediyoruz. Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve siyasete itibar kazandıran partimiz önümüzdeki seçim sürecinde de güç, birlik beraberlik anlayışı ile çalışmalarına daha dinamik ve daha güçlü sarılacaktır.” diye konuştu.

Danışma Meclisi toplantısının sonunda gerçekleştirilen soru cevap kısmında üyeler tarafından yöneltilen sorular, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu ve İlçe Belediye Başkanı Orhan Bulutlar tarafından cevaplandırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 04.01.2015 14:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.