AK PARTİ OLTU İLÇE BAŞKANI DEMİR'DEN, ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir’in başkanlığında parti binasında bir araya gelen partililer, 30 Mart 2014 Mahalli Seçimlerinin sevincini yaşadı.

01 Nisan 2014 Salı 08:02
 AK PARTİ OLTU İLÇE BAŞKANI DEMİR'DEN, ZEHİR ZEMBEREK AÇIKLAMA
Parti binasında seçim sonuçlarını değerlendiren Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir konuşmasına “30 Mart 2014 Pazar günü yapılan yerel seçimlerin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başta aziz Oltu Halkı’na, sivil toplum kuruluşlarına ve bu seçimlerle beraber köy statüsünden mahalle statüsüne kavuşan tüm mahallelerimize bizleri bir kez daha onure eden tüm halkımıza, teşkilatım adına teşekkür ediyorum.” şeklinde başladı.

Başkan Demir, “Tarihinde devlet kuran bu şanlı Oltumuz bugün demokrasi mücadelesi veren Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, onur ve gururumuz yiğit adam Sayın Bakanımız Efkan Ala’ya, Belediye Başkanımız İbrahim Ziyrek’e ve teşkilatımıza her zamankinden daha fazla desteğini bir kez daha vermiştir.” derken Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek ve yeni meclis üyelerine başarılar diledi.
BAŞARILI SANDIK GÖREVLİLERİNİ ÖDÜLLENDİRECEĞİZ

Sıralamada ilk üçe giren sandıklardan Yarbaşı, Alatarla ve Özdere köylerindeki sandık görevlileriyle, SKM görevlilerini ödüllendireceklerini belirten Başkan Fuat Demir, hafta içinde de ilçedeki STK ve esnaflara yönelik bir teşekkür ziyaretinde bulunacaklarını da kaydetti.

Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim halkımız onurlu ve gururludur, bizim halkımız her zaman dürüst olanın yanında yine yerini almıştır. Bizim halkımız tokatçılara, ceket çıkaranlara, kibirli olanlara, gece bekçilerine, iftiracılara, kimlik avcılarına, vaiz ve faiz lobisinin Oltu uzantılarına, seçimlerde seçim ablalığı yapanlara dersini vermiş ve Oltu şamarını indirmiştir. Milli irade, beşli şer koalisyon ortaklığını sandığa gömmüştür.

Değerli Oltu Halkı, biz sorumluluğumuzu biliyoruz ki sizler bu sorumluluğumuzu tekrar hatırlattınız. Yükümüzün ne kadar önemli ve ağır olduğunu da biliyoruz. Siz bize destek verdiniz, şimdi sıra bizde. Büyük Usta’nın tabiriyle ‘Biz size efendi olmaya değil, hizmetkâr olmaya devam edeceğiz.

Oltu bir kez daha destan yazmıştır. ‘Durmak yok yola devam’ demiştir. Bizler Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatı olarak, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de en iyi bir şekilde hazırlanarak o seçimlerden de sizlerin desteği ile anlımızın akıyla çıkacağımıza inanıyor, siz değerli Oltu halkını Allah’a emanet ediyor, saygılarımı en kalbi duygularımla sunuyorum. Sağ olun var olun.”

BU ZAFER, AK PARTİNİN FELSEFESİNİN BİR ZAFERİDİR

Daha sonra söz alan Ak Parti Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’te 30 Mart Seçim sonucunun tüm Türkiye’ye, Erzurum’a ve Oltu’ya hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Ziyrek konuşmasında “Bu zafer Ak Parti’nin felsefesinin bir zaferi, yukarıdan aşağıya

topyekun teşkilatımızın bir zaferidir. Bizler bu zaferde emeği geçen tüm arkadaşlarımıza ne kadar teşekkür etsek azdır.” dedi.

OLTU İLÇE TEŞKİLATIMIZ YILDIZLAR GİBİDİR

Ak Parti Oltu İlçe Teşkilatının yıldızlar gibi bir teşkilat olduğunu aktaran Başkan Ziyrek, “Benim teşkilatımın üstüne bir teşkilat tanımıyorum. Birlik, beraberlik, tutkunluk, özveri gibi hasletlerin hepsini içerisinde barındıran bu teşkilat, gece-gündüz demeden her türlü fedakârlığı göstermiştir. Bunu görmezden gelmek ahde vefaya sığmaz.” dedi.

ŞUAN İTİBARİYLE PARTİ ROZETİNİ ÇIKARDIK

Seçim süreci içerisinde temsil ettikleri partinin rozetini taktıklarını hatırlatan Başkan İbrahim Ziyrek, “Şuan itibariyle artık rozetleri çıkardık. Size oy versin vermesin, bu süreçte size kızsın ya da sevsin, artık herkes bizim başımızın üstündedir. Eksiksiz, gücümüz nispetinde hiçbir ayrım yapmadan, sosyal doku farkı gözetmeden hizmetimizi herkesin ayağına götürme gibi bir mecburiyetimiz vardır.” şeklinde konuştu.

BU SEÇİMİN DEĞİŞİK BİR ANLAMI VARDIR

30 Mart Seçimlerinin çok değişik anlamları olduğunu belirten Başkan Ziyrek, herkesin kendi penceresinden bu seçimi anlamlandırdığını söyledi. Ziyrek, “Bizim temsil ettiğimiz zihniyete göre bu seçimin anlamı, Ak Parti’nin artık bu millete mal oluşudur. Bu millet, Ak Parti’yi ve onun genel başkanını başına tac etmiştir. Seçim sonuçlarının ardından arayan Sayın İçişleri Bakanımız Efkan Ala Bey de, bu sonuçlardan ziyadesiyle memnun olduğunu ifade etti. İnşallah beraber Oltu’ya çok güzel hizmetler yapacağımızın müjdesini veren Sayın Bakanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Seçim süreci boyunca yaşanan bazı kırgınlık ve nahoş şeyleri bir kenara attıklarını belirten Oltu Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, “Kim olursa olsun hepsi bizim insanımızdır. Hepsini sarıp sarmalayacağız. Fikrimizden, zikrimizden, idealimizden hiçbir zaman taviz vermeden bu ideali asla çiğnetmeden bu ekiple beraber Oltu’ya güzel hizmetler yapacağız.” şeklinde konuştu.


Editör

Son Güncelleme: 01.04.2014 08:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.