AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: HAYIRLI OLSUN

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, seçim hükümetinin Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

30 Ağustos 2015 Pazar 10:28
AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AYDEMİR: HAYIRLI OLSUN
AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, seçim hükümetinin Türkiye için hayırlı olmasını diledi. Seçim hükümetinin Türkiye’yi 1 Kasım’da gerçekleştirilecek olan erken seçime taşıyacağını belirten Milletvekili Aydemir, Türk Siyasi hayatında önemli devlet ve siyaset adamlarıyla ifade bulan Erzurum’un yeni hükümette de içişleri Bakanı Selami Altınok ve İdris Güllüce gibi iki mümtaz devlet ve siyaset adamıyla, siyaset tarihinde yeni bir yer edindiğini, farklılık ve saygınlığını artırdığını kaydetti. 

ERZURUM’UN SİYASİ KARİZMASI

AK Parti iktidarları döneminde Sağlık eski Bakanı Recep Akdağ, İçişleri eski Bakanı Efkan Ala gibi Türk siyasi tarihinde önemli yer edinen ve Erzurumluluk duruşunu ifade eden 2 saygın siyasetçinin bakanlık görevinde bulunduğunu hatırlatan Aydemir, seçim hükümetinde Erzurumlu Selami Altınok’un içişleri, İdris Güllüce’nin Çevre ve Şehircilik bakanlığı görevlerinde bulunmasının Erzurum’un Türk siyasi tarihindeki karizmasını artırdığını belirtti.

ERZURUM’A AK BAKIŞ

Erzurum ve Erzurumluya özel önem veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Başbakanlığı döneminde Sağlık ve içişleri Bakanlığı görevlerini Erzurumlu devlet adamlarına tevdi ettiğini aktaran Aydemir, ‘Sayın Başbakanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da, kurucu liderimizin açtığı çığırda, Efkan Ala, idris Güllüce ve son olarak da Selami Altınok’u çalışma gurubuna alarak ve Bakanlar Kurulunda yer vererek Erzurum’a özel bir hassasiyet göstermiştir. Kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu Erzurum’a AK bakışın ifadesidir’ dedi.

Editör

Son Güncelleme: 30.08.2015 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.