AK PARTİ MECLİS BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI

Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin TBMM Başkan adayının Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz olduğunu açıkladı.

26 Haziran 2015 Cuma 13:30
AK PARTİ MECLİS BAŞKAN ADAYI AÇIKLANDI
Başbakan Davutoğlu, AK Parti'nin TBMM Başkan adayının Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz olduğunu açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde yaptığı açıklamada, AK Parti'nin Meclis Başkanı adayının İsmet Yılmaz olduğunu açıkladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:
İstişareler sonucunda Meclis Başkanlığı konusunu ele aldık. İki arkadaşımın ismi açık bir şekilde öne çıktı. Nabi Avcı ve İsmet Yılmaz. Dün ikisiyle de görüştüm. Kanaat beyan eden tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Meclis Başkan adayımız Sivas Milletvekili adayımız İsmet Yılmaz'dır.
3 DÖNEM KURALI VE BAKANLIK SAYISI
Ben en başta söyledim kim bizimle görüşmek isterse kapımız ona açıktı. 3 dönem kuralı Ak Parti'nin kuruluşundan beri olan bir kuraldır. Şuanda bu tartışmalar gündemimizde yok çünkü gündemimiz koalisyon kurmaktır. Biz seçim sonuçları böyle olmasa da bakanlıkların icab ederse yeniden yapılandırılması konusu olabilir. 

Editör

Son Güncelleme: 27.06.2015 18:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.