AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT’TAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Cumhurbuşkanlığı seçiminin ardından bir teşekkür mesajı yayımladı.

14 Ağustos 2014 Perşembe 01:59
AK PARTİ İL BAŞKANI YEŞİLYURT’TAN SEÇİM TEŞEKKÜRÜ
Mesajda, şu görüşlere yer verildi:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin 12’nci Cumhurbaşkanı olarak Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ ı seçen aziz milletimize buradan şükranlarımı sunuyorum. Cumhurbaşkanımıza oy versin yada vermesin oyunu kullanan, bu tarihi günde tarihin yazılmasına katkıda bulunan her bir Erzurumlu vatandaşlarımıza, Bakanlarımıza,Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza,Belediye Başkanlarımıza ve emeği geçen Teşkilatımızın tüm kademelerine teşekkür ediyorum.

Milli irade ve Demokrasi, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle bir kez daha kazanmıştır. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ a oy verenler kadar, oy vermeyenler de Yeni Türkiye’nin oluşumuna katkı sağlamıştır. Sözde demokrasiyi savunan zihniyet, bazı bölgelerde insanların hür iradelerine kelepçe vurmuştur. Ancak kadirşinas Erzurumlular bu zihniyete müsaade etmeyerek Türkiye ortalamasının üzerinde bir oy alarak demokrasiye damgasını vurmuştur.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye Genelinde %51.80 oranında oy alan sayın Recep Tayyip Erdoğan Erzurum’dan %69.8 oranında oy almıştır.Daha önce yapılan Yerel Seçimlere oranla,Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini 10 puan daha artıran Erzurumlu hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum.

Cumhuriyet tarihimizde ilk defa halkın oyuyla gerçekleşen cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize, milletimize tüm dost ve kardeş ülkelere hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 14.08.2014 02:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.