AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ, BELEDİYE BAŞKANI BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ

Erzurum AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ı makamında ziyaret ettiler.

admin
admin
03 Şubat 2017 Cuma 00:17
AK PARTİ İL BAŞKANI ÖZ, BELEDİYE BAŞKANI BULUTLAR’I ZİYARET ETTİ

Palandöken İlçesi için önemli hizmetlere imza attıklarını ve Palandöken’in 8 yıl içerisinde önemli hizmetlerle tanıştığını ifade eden AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a Palandöken İlçesine yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiler.

Erzurum AK Parti İl Başkanlığının yeni yönetim kurulu üyeleri de tek tek düşüncelerini dile getirerek, sosyal donatı alanlarının, tesisleşmenin ve modern bir kent olma yolunda ilerlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek hizmetler konusunda teşekkür ederek bu hizmetlerin Palandökenin çehresini değiştirdiğini ve ekonomisine katkı sağladığını ifade etti.

Nisan ayında yapılacak olan referandum sürecinin başta ülkemiz olmak üzere Erzurum'a ve Palandöken’e yarar getirmesi temennisinde bulunan AK Parti İl Başkanı Öz,"Nisan ayın da yapılacak olan referandumdan başarılı bir şekilde çıkacağımızdan hiç şüphemiz yok. Süreç için plan ve programlarımızı tamamladık. Vatandaşlarımızla gönül köprülerimizi daha da güçlendiriyoruz. Yeni anayasa ve başkanlık sürecinizin yararlı olmasını diliyor, bu süreçte gece gündüz birlikte, tek bir vücut şeklinde çalışmalarımızı yürüteceğiz." şeklinde konuştu.

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ise," Referandum süreci Palandöken’e ve milletimize yararlı olur inşallah. Her şey güçlü bir Türkiye içindir. Yolumuz açık bahtımız ak olsun inşallah. Bizler makam için gelmedik. Bizi seçenler hizmetkar olarak geldik. Biz milletimize hizmetkar olduk. Olmaya da devam edeceğiz. Hiçbir zaman bizlerden desteğini esirgemeyen milletimize teşekkür ediyorum. Bu aziz ve necip millete, evet layık olmak için elimizden gelenin en iyisini yaparak çalışacağız" dedi.

Daha sonra Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve il teşkilat yönetim kurulu üyelerine tamamlanan Yeni Hizmet Binası, Palandöken İlçe Emniyet Müdürlüğü, yapımına başlanan ikinci Kültür Merkezi ile Nikah Sarayı hakkın da detaylı bilgi verdi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.