AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ’TAN AÇIKLAMA

Erzurum AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, son günlerde il teşkilatındaki istifaların basında farklı şekilde aktarıldığını belirterek, "İki istifanın AK Parti İl Teşkilatında çatlak varmış gibi kamuoyuna sunulması bizleri üzdü” dedi.

30 Ocak 2014 Perşembe 13:45
AK PARTİ İL BAŞKANI KILIÇ’TAN AÇIKLAMA
AK Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum İl Teşkilatından yapılan istifalar hakkında ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Erzurum İl Teşkilatında son birkaç gün içinde meydana gelen istifaların basında çok farklı şekilde aktarıldığını ifade eden Kılıç, “Bizim yönetim kurulumuz 50 kişidir. 50 asıl, 50 yedek yönetim kurulu üyeliği vardır. İl yönetimimizden birkaç arkadaşımız istifa dilekçelerini verdiler. Bir arkadaşımız zaten il yönetim kurulu üyeliğinden meclis üyeliğine geçmek için ayrılmıştır. Diğer iki arkadaşımız da dilekçeleri verip il yönetim kurulundan ayrıldılar. Burada şunu herkesin bilmesi lazım insanların kendilerine göre görüşleri vardır, görev de yapabilirler istifa da edebilirler. Bu iki istifanın AK Parti İl Teşkilatında çatlak varmış gibi kamuoyuna sunulması bizleri üzdü” dedi.
İl Başkanı Murat Kılıç, “Sayın İçişleri Bakanımızın hafta sonunda katıldığı Erzurum’da aday tanıtım toplantısında konuşması oldu. İzlediğimiz kadarıyla biraz bekleyelim ne oluyor dedik. Fakat izlediğimiz kadarıyla öyle bir algı yönetimi öyle bir gerçekleri ters düz etme mantığıyla karşı karşıya kaldık ki bu durum karşısında bizler de hayret içinde kaldık. Sayın bakanımız orada hakikaten hizmete gönül verenlerle bu hizmeti veya hizmetin içinde yuvarlanmış birtakım mihraplara kendisi bizzat konuşmalarıyla ayırdı. Bu konuşmayı istismar etmeye çalışan sayın bakanımız ve AK Parti İl Teşkilatını yıpratmaya çalışanlar için el insaf diyorum” diye konuştu.
BAKANIMIZIN İFADELERİNİN HİÇBİRİNDE HOCA EFENDİNİN NE İSMİ VAR NE DE KASTEDİLİYOR
İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın hafta sonu Erzurum’da yaptığı konuşmasının hiç birinde hizmet hareketine yönelik olmadığının altını çizen Kılıç, ”Bakanımızın ifadelerinin hiç birinde hoca efendinin ne ismi var ne de kastediliyor, kastedilen şey paralel yapıdır. Paralel yapıyı kast ederek sen oradan çekil, o gerçekten samimi olan insanların duygularını istismar etme deniliyor. Fakat belli bir basında nasıl oluyorsa bir anda bir algı yönetimi başlıyor. Sayın Bakanımız adeta o malum basın tarafından linç edilmeye çalışılıyor. Erzurum’un kendi şehrinde vatandaşlarının gözünde nasıl itibarsız hale getirilir diye kampanya yürütülüyor. Burada kastedilen şey paralel yapıdır. Burada kastedilen şey devletin kurumları içerisinde örgütlenmiş ve burada paralel yapı oluşturmuş adeta bir çete gibi çalışan yapılardır. Bunu farklı şekilde göstermek isteyenler bakanımıza haksızlık ediyorlar” dedi.
Hiç kimsenin kendisin milletten daha üstün görmemesi gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Kılıç, ”Aslında vefasızlık olarak kastettiğimiz şey 11 yıldan beri bu ülkeye hizmet etmiş başbakana karşı sürdürülen linç kampanyasıdır. Birtakım yayın kuruluşlarının aslında cemaat hareketi ve hizmet hareketinin önünde bir engel olduğunu düşünüyorum. Yaptığı yayınlarla, yazdığı köşe yazılarıyla aslında hizmet hareketinin önünde büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Burada aslında hizmete gönül veren insanların gazetenin veya televizyonun yayın politikalarını incelemelerini arz ediyorum” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 30.01.2014 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ergün algan 2014-01-30 15:34:47

Bunlar insani aptalyerine koyuyorlar.elbetteki hoca efendin ismini zikretmedi fakat konusmalarindaki gönderilerin hedefi belidir.Üzüntüm erzurum millet bekili
galiba erzurumlu oldugunu unutmus icisleri bakani oldugu icin yslakalik olsun diye elinden ne gelfiyse hos gözükme adina yapmaya calisti.Simdi yönetimdeki beyler tepkilerden vekindikleri icindir ki hoca efendinin ismi dahi gecmemistir diyorlar.Badbakn gibi birilerini günah kecisi yapmaya calisiyolar.Elinsafya bukadarina pes dogrusu sunu unutmasilarki mevki makam gecicidir.Birgün sap döner keser döner neyse Asil üzuntüm bizler erzurum cocklari olarak nezaman deyerlerimizin kiymetini anlayscagix cok merak ediyorum. saygilar.