AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NDA DEĞİŞİM SÜRÜYOR

AK Parti Erzurum Gençlik Kolları İl Başkanlığı’na Ömer Faruk Yarba’nın atanmasının ardından ilçe gençlik teşkilatlarında da revizyon başladı.

admin
admin
14 Ocak 2017 Cumartesi 23:10
AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI’NDA DEĞİŞİM SÜRÜYOR
Daha önce Aşkale Gençlik Kolları Başkanlığı’na Harun Polat atanırken, bugün de 4 ilçeye yeni başkan atandı. Narman Gençlik Kolları Başkanlığı’na Kaan Coşkun, Şenkaya Gençlik Kolları Başkanlığı’na Adem Atak, Pasinler Gençlik Kolları Başkanlığı’na Aytekin Dursun ve Köprüköy Gençlik Kolları Başkanlığı’na da Ümit Dağdemir atanırken, yeni başkanlara mazbataları Gençlik Kolları İl Başkanı Ömer Faruk Yarba tarafından verildi.
Başkan Yarba, gençlik kollarındaki değişikliklerin yeni bir sinerji oluşturma gayesi taşıdığını ifade ederek, “Eski başkanlarımızda, davamıza, partimize ve milletimize önemli hizmetler sundular. Kendilerine bu kutsal davaya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni atanan kardeşlerimize de başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Editör

Son Güncelleme: 14.01.2017 23:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat 2017-01-17 15:52:57

kaan beyi̇n gençlik kolları başkanlığına getirilmesi narman için bir dönüm noktasi olacaktır. başarılar dilerim