AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MURAT KILIÇ, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ

AK Parti Erzurum İl Başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıldır sürdüren Murat Kılıç, bugün yaptığı açıklamayla istifa ettiğini bildirdi.

07 Haziran 2014 Cumartesi 07:30
AK PARTİ ERZURUM İL BAŞKANI MURAT KILIÇ, GÖREVİNDEN İSTİFA ETTİ
Kılıç, yaptığı yazılı açıklamada şöyle konuştu:

“2006 yılında AK Parti Erzurum İl yönetim kurulu üyesi olarak başladığım siyasi hayatıma 2009 yılında 3. Olağan kongre ve 2012 yılında da 4. Olağan kongreyle devam ettiğim 5 yıllık il başkanlığı görev süremiz içerisinde şükürler olsun partimizin oylarını hep artırarak milletimizin desteğine mazhar olarak zaferle çıktık. Geldiğimiz bu sürecin sonunda teşkilat başkanımız Süleyman Soylu ile bugün yaptığımız karşılıklı görüşme sonunda teşkilatlardaki yenilenme düşüncesi çerçevesinde görevimden istifa ettiğimi tüm hemşehrilerimle ve Ak parti ailesiyle paylaşıyorum.

Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, birlikte yol yürüdüğüm tüm teşkilat mensuplarına şükranlarımı sunuyor, bundan sonraki süreçte ülkemin, milletimin ve partimin hizmetinde olacağımı bu vesileyle ifade etmek istiyorum.”

Editör

Son Güncelleme: 07.06.2014 07:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.