AK PARTİ'DEN TEŞKİLATLARA NEŞTER: İLK İSTİFA NARMAN'DAN

AK Parti Genel Merkezi teşkilatlarda il ve ilçe teşkilatlarında değişim hamlesi başlattı. Erzurum'da ilk olarak Narman ilçe teşkilatının istifası istendi.

admin
admin
23 Mart 2016 Çarşamba 11:37
AK PARTİ'DEN TEŞKİLATLARA NEŞTER: İLK İSTİFA NARMAN'DAN
AK Parti Genel Merkezi il ve ilçe teşkilatlarında değişim hamlesi başlattı. Erzurum'da ilk olarak Narman ilçe teşkilatının istifası istendi.
Erzurum'un Narman ilçesinde, AK Parti İlçe Başkanı Zafer Ruşen ve yönetim kurulu istifa etti. Yaklaşık 7 yıldır AK Parti Narman İlçe Başkanlığı görevini yürüten Zafer Ruşen yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesini yoğun işlerine bağladı.

Ruşen açıklamasında, "2001 yılında halkın inisiyatifi ile kurulup halkın teveccühü ile iktidar olan Adalet ve Kalkınma Partisi'nde 2004 yılında AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak siyasi hayatıma başladım. 2009 yılında Ak Parti Narman İlçe Başkanlığına atandım. 8 yıllık temel felsefemiz olan 'Halka Hizmet Hakk'a Hizmet' düşüncesiyle hizmet etmeye çalıştık. 22 Mart 2016 tarihinden itibaren yoğun işlerim nedeniyle ilçe başkanlığından yönetim kurulu olarak istifa ettik. Bundan sonra gelecek yeni yönetime başarılar dilerim" dedi. 
Öte yandan önümüzdeki günlerde bazı ilçe teşkilatlarının daha istifalarının isteneceği öğrenildi. Bu arada AK Parti Erzurum il yönetimi yürütme kurulunda da bazı görev değişikliklerinin yapıldığı ileri sürülürken, il yönetiminin alınıp alınmayacağı da merak konusu oldu.
 

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.