AK Parti'de adaylar kampa alınacak

Aday adaylığı ve temayül süreçlerini tamamlayan AK Parti milletin beklentileri doğrultusunda adaylarını açıklayacak.

admin
admin
23 Kasım 2018 Cuma 08:30
AK Parti'de adaylar kampa alınacak

Yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 40 büyükşehir ve il belediye başkan adayı kamuoyu ile paylaşılacak. Aday belirlenme sürecinin tamamlanması ile birlikte adaylar kampa alınacak. Özellikle belediye başkanlığında tecrübesi olmayan isimler için düşünülen kampta adaylara, bütçe yönetiminden kaynak kullanımına, vatandaşlarla diyaloğa kadar birçok konuda sunumlar yapılacak.

EĞİTİM VERİLECEK

Seçildikten sonra da belediye başkanlarına halka hizmet verme noktasında benzer eğitimler devam edecek. Kamp ve sonraki eğitimlerde yaptığı hizmetlerle halkın gönlüne taht kurmuş belediye başkanlarının ve alanında deneyimli bakanların da tecrübelerini adaylarla paylaşacak. Bu sayede adaylar, onların tecrübesinden yararlanarak halka daha iyi hizmet götürecek.

ORTAK SÖYLEME DİKKAT

Adayların belirlenmesi sonrasında gerçekleşmesi planlanan kampta, seçim çalışmalarıyla ilgili de adaylara öneriler sunulacak. Adaylardan toplumun tüm kesimlerine, AK Parti’nin belediyecilik anlayışını anlatmaları istenecek. Yine adayların söylemler konusunda tutarlı olmaları ve söylem birliğine dikkat etmeleri de istenecek.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumAK PartiKampAdaylar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.