AK PARTİ AZİZİYE ADAYI ORHAN, MUHTARLARLA TANIŞTI

AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammet Cevdet Orhan, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’in de katıldığı toplantıda, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarıyla bir araya geldi.

27 Ocak 2014 Pazartesi 16:31
AK PARTİ AZİZİYE ADAYI ORHAN, MUHTARLARLA TANIŞTI
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan, ilçedeki mahalle ve köy muhtarlarıyla tanışma toplantısında bir araya geldi. Aziziye Belediyesi Ilıca Termal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ahmet Gül, teşkilat mensupları ile mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Fatih Cengiz, aday tanıtım toplantısına katılan muhtarlara teşekkür ederek, kendisinin Yakutiye Belediyesi’nden aday adaylığı başvurusunu yaptığını Aziziye’den ise başvuru yapan 11 aday adayı arasından genel merkezin takdir hakkını Muhammed Cevdet Orhan’dan yana kullandığını ifade etti.
CENGİZ: KOLTUĞA DEĞİL, HİZMETE SEVDALANDIK
Kendisinin de 30 yaşında ilçeye hizmet etme şerefine nail olduğunu kaydeden Başkan Cengiz, “Muhammed kardeşim de 30 yaşında. Genç bir kardeşiniz gidiyor, inşallah genç bir kardeşiniz geliyor. Tabi partilerde bu tür seçimle gelinen görevler, ister istemez gelip geçici görevlerdir. Biz koltuğa oturduğumuz ilk günden itibaren gidecekmişiz gibi davrandık. Tabi görevde bulunduğumuz beş yıl içerisinde elimizden gelen bütün gayret ve çabayı sarfederek, nitelik ve çeşitlilik açısından güzel hizmetler sunmayı amaçladık. Bu süreçte bizim partimizin hizmet karnesinin hemşehrilerimiz açısından son derece iyi olduğu kanaatindeyim. Tabi mutlaka eksiklerimiz ve hatalarımız olmuştur. Herşeyi yüzde yüz bitirememişizdir. Mali imkanlar buna müsaade etmemiştir. Fakat netice itibariyle çok güzel işler, gözle görülür önemli hizmetler gerçekleştirdik.” diye konuştu.
HİZMETLER YOĞRULMUŞ BİR DÖNEM GEÇİRDİK
Yeni adayın da Ankara tecrübesiyle Aziziye’ye güzel hizmetler sunacağına inandığının altını çizen Başkan Cengiz, kendisinin de her zaman yanında olacağını, deneyim ve tecrübelerini paylaşmaya hazır olduğunu vurguladı. Dolu dolu bir beş yıl geçirdiğini, gerek muhtarlarla ve gerekse de ilçe halkıyla sevgi, saygı ve hoşgörü çerçevesinde iyi bir diyalog kurduklarına işaret eden Başkan Fatih Cengiz, “Muhtarlarımız ve halkımızla el ele vererek, ilçemize ciddi hizmetler verme şerefine nail olduk. Seçimlerde aday olan tüm muhtarlarımıza aileleriyle sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum. Yeni dönemin de hem muhtarlarımıza, hem yeni başkanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.
ORHAN: AK HİZMET VİZYONUNU DEVAM ETTİRECEĞİZ
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan da, Başkan Fatih Cengiz’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Beş yıl önce ak belediyeciliğin hizmet vizyonu ve gençliğinin verdiği dinamizmle, ilçemizde güzel hizmetler gerçekleştirmiş bir belediye başkanımız var. Bu süreçte çok önemli hizmetler ve projeler gerçekleşti. İnşallah 30 Mart’ta halkımız teveccüh gösterirse, biz de Fatih Cengiz abimizden devraldığımız bayrağı daha ileriye götürme çabası içerisinde olacağız. Tabi bunu hep birlikte halkımızla iç içe, el ele ve gönül gönüle gerçekleştireceğiz. Ak hizmet anlayışıyla en güzel hizmeti sunmanın çabası içerisinde olacağız. Halkımızla ve muhtarlarımızla birlikte beklentileri tespit edip, bu hizmetleri bir plan ve program çerçevesinde gerçekleştireceğiz.” şeklinde konuştu.
Daha sonra muhtarlar söz alarak, Başkan Fatih Cengiz’e hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, Başkan Adayı Muhammed Cevdet Orhan’a da başarı dilediler.

Editör

Son Güncelleme: 27.01.2014 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.