AK PARTİ ADAY ADAYLARI EL ELE

AK Parti Oltu İlçe Teşkilatı belediye başkanı aday adaylarını tanıtım programı düzenledi.

03 Kasım 2013 Pazar 13:26
AK PARTİ ADAY ADAYLARI EL ELE
Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen tanıtım programında Ak Parti Oltu İlçe Başkanlığı, partilerine resmi başvuruda bulunan aday adaylarını teşkilat üyelerine tanıttı.

AK Parti’den Oltu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaat eden 9 aday adayından 7’sinin katıldığı tanıtım programında aday adayları teşkilat üyelerine kendilerini tanıtma fırsatı buldu.

Müracaat sırasına göre tek tek söz alan aday adayları, teşkilat üyelerine özgeçmişlerini anlatırken birlik mesajı vermeyi de ihmal etmediler.

AK Parti Oltu İlçe Başkanlığı yönetim kurulu üyesi İsa Kaya’nın sunumunu üstlendiği tanıtım programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Divan teşekkülünün ardından kürsüye gelen Ak Parti Oltu İlçe Başkanı Fuat Demir, programı düzenlemekteki amaçlarını anlatan bir konuşma yaparken aday adaylarına partilerine gösterdikleri teveccühten ötürü teşekkür etti. Başkan Demir, aday adaylarına süreç boyunca partilerini zor durumda bırakacak söylem ve eylemlerden uzak durmaları hususunda uyarılarda bulunmayı da ihmal etmedi.

Gerek aday adaylığı sürecinde gerekse aday belirlendikten sonra birlik ve beraberliklerini sürdürmelerinin önemine dikkati çeken Fuat Demir, “Her türlü dedikodu ve iftiradan uzak, partimize yakışır bir duruş içerisinde bu yarışı sonuna kadar götürmeliyiz. Partimiz, bu seçimlerden de ilçemizde yüzünün akıyla çıkacaktır. Bunun için hepimiz üzerimize düşeni layıkıyla yapmak zorundayız.” dedi.

Daha sonra Divan Başkanı Bayram Kurt, müracaat sırasına göre; Sıtkı Toksoy, Mehmet Gökçe, Kuddusi Aykut, Celal Çelebi, Mehmet Ulvi Öztaş, Harun Şahin, Kürşad Şahin, Nuri Alkan ve İbrahim Ziyrek’i tanıtımlarını yapmak üzere tek tek kürsüye davet etti.

Aday adaylarından Mehmet Gökçe ve Kuddusi Aykut programa katılmazken diğer aday adayları alınan karar gereğince projelerine değinmeden kısaca özgeçmişlerini salondakilerle paylaştı.

İlk müracaatı yapmasına rağmen en son söz alan Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in de konuşmasının ardından aday adayları teşkilat mensuplarıyla birlikte fotoğraf çektirdi.

Editör

Son Güncelleme: 03.11.2013 13:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.