AK kadınlardan anlamlı ziyaret

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla anlamlı bir ziyaretin altına imza attı.

admin
admin
09 Mart 2018 Cuma 12:17
AK kadınlardan anlamlı ziyaret

Çelik, beraberindeki kadınlar ile Erzurum E Tipi Kapalı Cezaevi’nde yatan kader mahkumu kadınları ziyaret ederek, Kadınlar Günü’nü kutladı. Cumhuriyet Savcısı Ümit Şafak Koçak ile Cezaevi Müdürü Mehmet Güvercin’in de katıldığı ziyarette kader mahkumu kadınlarla sohbet eden Başkan Ayşe Deniz Çelik, sıkıntılarını dinledi. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Çelik, Dünya Kadınlar Günü’nün bütün kadınlara ve insanlığa hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.

Başkan Çelik, “Kadınlar Günü kutlama programımız çerçevesinde Erzurum E Tipi Cezaevi’nde yatan kader mahkumu kadınlarımızı da ziyaret etme imkanı bulduk. Allah kimseyi buralara düşürmesin. Kader mahkumu kadınlarımızın bir an önce eşlerine, çocuklarına ve ailelerine kavuşmalarını temenni ederek, Dünya Kadınlar Günü’nü kutladık." dedi.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları İl Başkanı Avukat Ayşe Deniz Çelik, “Başta şehit ve gazi anneleri ile eşleri olmak üzere, tüm şefkat, merhamet ve özveri sahibi kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyor, aileleriyle birlikte, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ömür diliyorum.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Editör

Anahtar Kelimeler:
AK PartiAyşe Deniz çelik
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.