AK HİZMET DAVANIN GÖNÜL NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Aziziyeli değerli hemşehrilerime beş yıl boyunca hizmet etmenin onurunu yaşıyorum.” dedi.

24 Ocak 2014 Cuma 16:22
AK HİZMET DAVANIN GÖNÜL NEFERİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti’den Yakutiye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulunan, ancak genel merkezin mevcut belediye başkanı ile devam etme kararı almasının ardından görev süresi Mart ayında bitecek olan Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bir açıklama yaptı.
“Başbakanımıza, milletvekillerimize, teşkilatlarımıza ve değerli hemşehrilerimize Aziziye ilçemize 5 yıl hizmet etme fırsatı verdikleri için teşekkür ediyorum.” diyen Başkan Cengiz, “Doğduğum, büyüdüğüm bu topraklara hizmet etme onuruna erişmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyorum. Beş yıl önce çıktığımız bu kutsal yolculukta, herşeyin en mükemmeline layık olan aziz hemşehrilerime hizmet etmek için çalıştık. Yüreğimizi ve gönlümüzü hemşehrilerimize açarak, ilçemizin her köşesine ulaşmanın gayreti ve çabası içerisinde olduk. Görev süremiz 30 Mart’ta sona erecek, ancak bundan sonraki süreçte bilgi, deneyim ve tecrübelerimizi yeni belediye başkanımızla paylaşacağız. Bundan sonra da güzel memleketimin, güzel insanlarının, kadirşinas hemşehrilerimin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
TOPLUMUN HER KESİMİNİ MUHABBETLE KUCAKLADIK
Bazı çevrelerin cemaatlerle olan bağı nedeniyle aday gösterilmediğine yönelik dedikodularına da cevap veren Başkan Cengiz, “Görev süremiz boyunca ilçemizdeki ve ilimizdeki, vakıf, dernek, sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderleriyle her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olduk. Ak belediyeciliğin hizmet perspektifi toplumun her kesimini kucaklama, istişare ve ortak payda üzerine şekillenmiştir. Aziziye Belediyesi olarak, hizmette elde ettiğimiz başarının temelinde de istişare ve ortak akıl vardır.” ifadelerini kullandı.
AK DAVAYA GÖNÜL VERMİŞ, HİZMET NEFERİYİZ
Yaklaşık iki ay süren aday adaylık sürecinin hafta başında tamamlandığını hatırlatan Başkan Cengiz, partinin Seçim İşleri Üst Kurulu’nun kararını açıkladığına vurgu yaparak, “Biz de bu aday adaylığı sürecinde kendi irademizle aday adaylığı başvurumuzu Yakutiye’den yaptık.  Partimizin genel merkezi yoğun bir çalışma temposunun ardından adayları açıkladı. Mevcut başkanlarla devam kararı alındı ve biz de Yakutiye’den aday adayı olduğumuz için aday gösterilmedik. Genel merkezimiz çok ciddi ve titiz bir çalışmanın neticesinde takdir hakkını böyle kullandı. Bize düşen bu karara saygı duymaktır. Aday edilen tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Ak davaya gönül vermiş bir hizmet neferi olarak, partimizin emrinde olmaya ve 30 Mart seçimlerine kadar hizmet heyecanımızdan hiçbir şey kaybetmeden çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
BU KUBBEDE HOŞ BİR SÂDÂ BIRAKTIYSAK NE MUTLU BİZE…
“Alnımız açık, başımız dik bir şekilde görevimizi devredeceğiz.” diyen Başkan Fatih Cengiz, sözlerini şöyle tamamladı:  “Beş yıllık görevimiz süresince Aziziyemizin yarınları için birlikte emek verdiğimiz, milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatlarımıza, meclis üyelerimize, muhtarlarımıza, kamu kurum ve kuruluş yöneticilerine, sivil toplum kuruluşlarına, mesai arkadaşlarıma, basın mensuplarına ve her şeyin en güzeline layık olan çelebi ruhlu dadaş hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Seçildiğimiz ilk günden itibaren makamların ve mevkilerin geçici, hizmetlerin kalıcı olduğunu bilerek ve rabbimizin takdirine inanarak hizmet ürettik. İlçemize yaptığımız her hizmette toplumumuzun her bir ferdini sevgiyle ve muhabbetle kucakladık. Hemşehrilerimizin gösterdiği teveccühe minnettarım. Bu aday adaylığı sürecinde de desteklerine teşekkür ediyor, kalbi şükranlarımı sunuyorum. Bu kubbede, hoş bir sadâ bıraktıysak ne mutlu bize… Saygılarımla…”

Editör

Son Güncelleme: 24.01.2014 16:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.