AK GENÇLİK ‘BİSMİLLAH’ DEDİ

AK Parti Gençlik Kolları Erzurum İl Başkanlığı’na yaklaşık 15 gün önce Gençlik Kolları Genel Merkezi tarafından atanan Ömer Faruk Yarba görevine başladı.

admin
admin
10 Aralık 2016 Cumartesi 13:58
AK GENÇLİK ‘BİSMİLLAH’ DEDİ
AK Parti il binasında Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştiren Yarba, yeni dönem için önemli çalışmalara ekip olarak imza atılacağını söyledi. Yarba, “Yaklaşık 15 gün önce Genel Merkezimizin takdiri ile göreve atandık ve bu gün ‘Bismillah’ diyerek çalışmalarımıza başladık. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden önce bu bayrağı taşıyan başkanlarımızdan Allah razı olsun. Partimiz için çok yoğun bir döneme giriyoruz. Burada gençlerin desteğini artırmalıyız. Bunun için bizde teşkilatlanmamızı çok iyi yapmalıyız. İnşallah yönetimimiz ile gerek sosyal gerek siyasi alanlarda gençlerimize faydalı güzel çalışmalar yapacağız” diye konuştu.
Toplantıda, Gençlik Kollarında görev yapacak 50 asil, 50 yedek yönetim kurulu üyesi de açıklandı. 

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.