AHMET GÖKHAN YAZICI’DAN HODRİ MEYDAN

Erzurum’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Ahmet Gökhan Yazıcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ön seçimle adaylarının belirlemesi halinde milletvekili aday adayı olacağını söyledi.

01 Şubat 2015 Pazar 14:09
AHMET GÖKHAN YAZICI’DAN HODRİ MEYDAN
Erzurum’da ülkücü camianın önde gelen isimlerinden Ahmet Gökhan Yazıcı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ön seçimle adaylarının belirlemesi halinde milletvekili aday adayı olacağını söyledi.
“15 yaşından beri mevcudiyetini önce Cenab-ı Allah'a sonra ülkücü harekete borçlu olan bir ülkücü olarak mensubiyetinden her dem Şeref ve haz duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olmak her ülkücünün olduğu gibi bizim de hakkı ve haddidir!” diyen Yazıcı, kontenjan aday olmadan ülkücülerin önüne koyulacak sandıkla adayların belirlenmesi halinde aday olacağını, bunun dışında tabanda ve seçmen nezrinde sorgulanan ve ülkücü vicdanlarda ve yüreklerde yer tutamayıp listeye tepeden inme bir zihniyetle kontenjan aday olmaya çalışanlara asla bir dolgu malzemesi de olmamak üzere kesinlikle aday olmayacağını açıkladı.
 
Ahmet Gökhan Yazıcı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Muhterem Üküdaşlarım.! Kıymetli Hemşehrilerim.!
2015 Milletvekilliği seçimleri öncesinde sanal ve görsel medyada, sosyal iletişim araçları vasıtası ile şahsımıza yönelik milletvekilliği adaylığı hususunda gösterilen ilgi ve hassasiyete teşekkür ederim.
Bazı sanal anket organizasyonları ile adaylık rüyalarını sanal üstünlükle bir hülyaya dönüştürmeye çalışan iletişim uzmanlarının manüple çabaları çerçevesinde organize edilen anketlerde ismimizin geçmesi bir bilgimiz ve dahlimiz doğrultusunda değildir.
Ayrıca buyhude bir çaba ile sanal üstün gelme gayretkeşliği acziyetine ve maniple çabalarada tenezzül etmediğimizi ifade etmek isterim.!
Herne kadarda İsmimiz MHP genel merkezi nezdinde Devlet Bahçeli düşmanı olarak lanse ederek adaylıklarına ve siyasi meşruiyetlerine zemin hazırlayanlar ve onları dikkate alan yöneticiler şunu iyi bilsinler ki.!
Biz MHP nin iktidar olma sürecinden günümüze kadar izlediği politikalar ve siyasi hatalar üzerine başta genel başkan olmak üzere bu sürecin idari sorumlularına altına mertçe adımızı soyadımızı ve imzamızı atarak gerek özel 4 mektupla gerekse çeşitli sanal ve sosyal iletişim araçları üzerinden daha iyiye ulaşabilmek, Ülkücüleri hak ettikleri başarı zemininde temsil edebilmek üzere
Veyine Ülkücü hareketin ve Türk Milletinin menfaatleri doğrultusunda doğru bildiğimiz hususları yazmış ve yazdıklarımızın arkasında da günümüze kadarda erkekçe durabilmişizdir.
Doğru bildiklerimizi yazarken de genel başkana yalakalığı ve askerliği,uşaklığı aşağılıklık adletmiş ve söz konusu yöneticilerin şahsiyetlerini aşağılayacak, rencide edecek, onlara hakaret edecek dile ve usluba müracaat etmemiş ,hadiseyi sadece fikir ve zihniyet, yol ve yöntemler çerçevesinde sorgulamışızdır.
Ve bu gün bizi belli koltukların gölgesinde Devlet Bahçeli düşmanı gösterenlerin dün farklı siyasi parti bünyesinde iken genel başkana yaptıkları hakaret ve ihanet yaftasını da belki genel merkezdeki beyfendiler unutup bu şahıslara itibar yükleseler de hiç bir ülkücü hala unutmamıştır.!
Adaylık Mevzusuna Gelince :
15 yaşından beri mevcudiyetini önce Cenab-ı Allah'a sonra ülkücü harekete borçlu olan bir ülkücü olarak mensubiyetinden her dem Şeref ve haz duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı olmak her ülkücünün olduğu gibi bizimde hakkı ve haddidir.!
Lakin siyasi ikbal ve şahsiyetlerini belirli şahsiyetlerin iki dudağı arasına her şeyleri ile beraber endeksleyerek listenin ön sıralarında tavasutla ve lider kontenjanı ile gelmeye çalışanların ve bu gün Erzurum’un içler acısı durumunun müsebbiplerinin aksine
Şayet Milliyetçi Hareket Partisi Olarak Erzurum’da kontenjan aday kullanılmayacaksa.!
Erzurum seçmeni ve de geniş katılımlı bu davaya gönül vermiş üye, delege ve yan kuruluşlar nezrindeki yöneticiler ve dava adamları çerçevesinde yapılacak olası bir resmi ön seçimler eşliğinde MHP Erzurum Milletvekilliğine Aday Adayı Olabileceğimizi.!
Varsa yürek ve samimiyetleri Erzurum’daki bütün ülkücülerin ve seçmenin önüne koyun sandığı ve çıkan sonuca riayet edin görün başarı ve muzafferiyeti diyorum.!
Bunun dışında tabanda ve seçmen nezrinde sorgulanan ve ülkücü vicdanlarda ve yüreklerde yer tutamayıp listeye tepeden inme bir zihniyetle kontenjan aday olmaya çalışanlara asla bir dolgu malzemesi de olmamak üzere kesinlikle aday olmayacağımızı Bütün Ülküdaşlarım ve hemşehrilerimin Dikkatine ve Hassasiyetine Önemle Arzederim.!
selam-saygı-dua.!”

Editör

Son Güncelleme: 01.02.2015 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bünyami Talay 2015-09-19 14:53:31

Kendini nerde gördüğün önemli değil...liderin seni nerde gördüğü önemli.1-lider tartışılmaz....teşkilatın ,sana açtığı krediyi sen hoyratça tukettin.eğer makbul kişilik olsan bu gün burdan atıp tutmazdın.teşkilat seni,akademisyen akp li kardeşini mv adayı babanıda meclis üyesi yaptı.2-teşkilat tartışılmaz.doktrin,senin için ders kitabın gibi..karşılığını alırsan doğru,almazsan yanlış anlatıyorsun.3-doktorin tartışılmaz.ŞİMDİ SANA DİYORUMKİ HOCA,ülkücülükten ne kalmış.NİYE YAZDIM.Unutma...bu hareket, bir kendini bilmez YAZICI veya OKUYUCU oldurur.yerine binlercesini doğurur.ÜLKÜCÜ HAREKET ENGELLENEMEZ.Selam-dua

Avatar
doğucephesi25 2015-02-09 11:38:03

sayın hocam karakter ve dava adamı kimliğinizden hiç şüpheye düşmemiş bir erzurumlu olarak sizin erzurumu en iyi şekilde temsil edeceğinizi umut ediyor ve bu vesile ile yüce yaratanın yolunuzu açık etmesini diliyorum.

Avatar
Gürkan Güven 2015-02-03 23:31:15

Saygıdeğer hocam, siz günümüz siyasetçilerinin büyük çoğunluğunun yüreklerinde bulunmadığı halde, insanlara yansıtmaya çabaladığı sevgi, saygı, hoşgörü ve adalet duygularını kendi benliğinizde doğuşunuzdan itibaren aldığınız her nefeste yaşayarak ve cevrenizdekilere yaşatarak herkese her anlamda gerekli dersi veriyorsunuz. Gerekli şartlar oluştuğu takdirde Erzurum'un ve Erzurum'lunun sizin yanınızda yer alacağından hiçbir şüphem yok.

Avatar
yazık olur 2015-02-01 18:55:52

öyle olursa yerel seçimdeki gibi akpnin işini kolaylaştırır bu da erzurum ' a yazık olmasına sebep olur