ADAYLARDAN DOSTLUK MESAJI

AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Sekmen ve MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, bir araya geldikleri açılış programında dostluk mesajları verdiler.

14 Şubat 2014 Cuma 10:42
ADAYLARDAN DOSTLUK MESAJI
Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Kayakyolu semtinde Vuslat Derneği tarafından ihtiyaç sahibi ailelerin faydalanabilecekleri mağazanın açılışında AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen ve MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, bir araya geldi.
Burada birbirleriyle tanışan Sekmen ve Aydın, samimi bir ortamda sohbet etme şansı buldular. 30 Mart yerel seçimlerinin en güzel şekilde geçmesi, ülkeye hayırlar getirmesi temennisinde bulunan adaylar, dostluk mesajları verdiler.
Türkiye’de refah ve huzurun sürmesi için akli selim davranılması yönünde her kesime görevler düştüğünü ifade eden AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen, “Erzurum’a biz de talibiz arkadaşlarımız da. Kentimize en iyi hizmeti yapabilmek için göreve talibiz. Bu bir yarış. Allah en hayırlısını nasip etsin. Kamil Aydın beye başarılar diliyorum.” dedi.
MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın’da, “Her zaman birlik ve beraberliğin olması doğrusudur. Sayın Sekmen’e başarılar diliyorum. Hepimizin gayesi şehrimize hizmettir.” diye konuştu.
Açılışa katılan vatandaşlarda AK Parti ve MHP adayını bir arada görmekten mutluluk duyduklarını belirterek siyasetin dostlukları bozmaması temennisinde bulundular.

Editör

Son Güncelleme: 14.02.2014 10:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet çiftçioğlu 2014-02-15 18:26:10

Sayın mehmet bey ıstanbul ,maltepe den size başarılar diliyorum mevlam yar ve yardımcınız olsun. Akp maltepe ilçesi bağarabası mahallesinin tüm Erzurum halkına selamlarını sunar.