“ABD KUVVETLERİ TOPRAKLARIMIZI DERHAL TERK ETMELİDİR”

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, İncirlik’te ABD askerlerinin yaptığı çirkin saldırıyı kınayarak, “ABD kuvvetleri topraklarımızı derhal terk etmelidir” dedi

12 Ocak 2013 Cumartesi 14:25
“ABD KUVVETLERİ TOPRAKLARIMIZI DERHAL TERK ETMELİDİR”
Çalık, yaptığı açıklamada, “Bu gün Ortadoğu’da hangi İslam beldesinde bir zulüm varsa bu zulmün desteği buradan gitmektedir. Bu bölgedeki tüm katillerin ve zalimlerin lojistiği bu üsten gönderilmektedir. İncirlik İslam topraklarının işgalinin öncü gücü konumundadır. İşte bizim boynumuza böyle büyük veballeri yükleyen İncirlik şimdide yanı başımızda ecdadımızın kanlarını canlarını vererek sahip çıktığı bu topraklarda gözümüzün içine baka baka İncirlik değerlerimize hakaretin merkezi oluyor” dedi.

Ezan susmasın, Kur’an elden gitmesin, camilere, mescitlere bir zarar gelmesin diye Çanakkale’de yatan 250 bin şehidin torunları olarak bu topraklarda Kur’an’a, bayrağa, camiye yapılan bu saldırılara kayıtsız kalamayız” diyen Çalık, “Katil ABD askerlerinin işgal ettiği farklı İslam ülkelerinde kutsallarımıza yönelik daha önce de bu tür alçakça saldırılarda bulundukları dünya kamuoyunun malumudur. Bu saldırılar her defasında cezasız kaldığı gibi ülkemizde yapıldığı iddia edilen bu olay cezasız kalmamalıdır. İşte bu nedenle Allah’ın evi olan camimize ve kutsal kitabımız olan Kuran’ımıza karşı yapıldığı ve üstünün örtülüp, halktan gizlendiği iddia edilen bu olay derhal açıklığa kavuşturulmalı ve kamuoyu bu konuda doğru bir şekilde bilgilendirilmelidir. Yetkililer üzerine düşen görevi yerine getirmelidir. Bu menfur saldırıyı araştırmak üzere STK temsilcilerinin de içinde bulunduğu bir araştırma komisyonu oluşturulmalı ve netice kamuoyu ile paylaşılmalıdır” diye konuştu.


ABD TOPRAKLARIMIZI DERHAL TERK ETMELİDİR

Çalık daha sonra şunları kaydetti; “Bu alçakça saldırı, topraklarımızda yabancı güçlerin varlığına müsaade edenleri bir kez daha düşünmeye ve ona göre hareket etmeye sevk etmelidir” diyen Çalık, “Aksi takdirde değerlerimize ve kutsalımıza yapılan bu saldırıların bir benzerinin ülkemizdeki diğer ABD üslerinde, NATO üslerinde, Kürecikte, İzmir de ve benzeri yerlerde yapılmayacağını kim garanti edebilir. Yapılan bu insanlık dışı saldırı vesilesiyle bir kez daha söylüyoruz öncelikli olarak ülkemizde İslam topraklarını işgalin öncü gücü konumunda olan İncirlik Üssü’ndeki ABD kuvvetleri topraklarımızı derhal terk etmelidir.”

Editör

Son Güncelleme: 12.01.2013 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.