“28 ŞUBAT’IN GERÇEK AKTÖRLERİ ORTAYA ÇIKARILMALI”

Saadet Partisi Erzurum İl Başkanı Faik Çalık, “28 Şubat aktörlerinin sorgulanmasını demokrasimiz, hukuk devleti olmamız ve insan hakları bakımından çok önemli ve olumlu bir adım olarak görüyoruz” dedi.

14 Nisan 2012 Cumartesi 13:46
“28 ŞUBAT’IN GERÇEK AKTÖRLERİ ORTAYA ÇIKARILMALI”
28 Şubat sürecinin ülkemize ve Milli menfaatlerimize büyük zarar verdiğinin aşikar olduğunu dile getiren Çalık, “Bu soruşturmalara sivil işbirlikçiler de dahil edilmeli ve şu sözü unutulmamalı insanın gücü mevsimliktir Paşa da olsa her ‘’Maşa’’ bir gün kenara bırakılır; Güç ve Kudret sahibi Yalnızca Allah’tır.” Dedi.
“28 Şubat’ta yapılan Milli Güvenlik Kurulu tutanakları açıklanmalıdır” diyen Çalık daha sonra şunları söyledi, “28 Şubat’ın gerçek aktörleri ortaya çıkarılmalı ve yargılanmalıdır. Unutulmamalıdır ki, 28 Şubat’ta asker maşa olarak bir kısım medya silah olarak kullanılmıştır. 28 Şubat’ın iç aktörleri “Havuz Sistemi” ile “Denk Bütçe” ile sömürü muslukları kısılmış olan holdingler ve patronlardır. 28 Şubat’ın dış aktörleri ise küresel emperyalizmdir. Kılıçdaroğlu’nun açıklamasının yersiz ve zamansız olduğunu belirtmekte fayda var, 28 şubatçıların yargılanmasından sıkıntı duyulmaması lazım , bütün darbecilerin ve darbeye teşebbüs edenlerin yargılanmaları ve dış uzantılarının milletimize tanıtılması gerekir, 28 şubat Ülkemizin büyümesinden rahatsız olan emperyalist güçler tarafından organize edildiğini unutmamak ve şimdi bu ülkelerle olan ilişkilerimizin Milli Menfaatlerimize uygun olmadığını hatırlatmak istiyorum .”

Editör

Son Güncelleme: 14.04.2012 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet ali çetin 2012-04-16 14:05:38

siyaseti takip edenler görür saadetin il başkanı en hareketli il başkanı keşke akp ye geçse