28 Kasım’da geliyor

Şehir Hastanesi başta olmak üzere çok sayıda yatırımı hizmete açacak…

admin
admin
16 Kasım 2020 Pazartesi 07:18
28 Kasım’da geliyor

AK Parti Erzurum İl Kongresi’ne ve yapılan yatırımların toplu açılış törenine katılmak üzere Erzurum’a gelmeyi planlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu ziyaretini daha önce açıklanan 22 Kasım yerine 28 Kasım’a çekti.

Başta Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi olmak üzere şehirdeki tüm kurumlar bi ziyaret için günlerdir hummalı bir çalışma içerisinde…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan beri Erzurum’a özel bir ilgi gösteriyor ve bu özel ilgisini gerek başbakanlığı gerekse halen sürdürmekte olduğu Cumhurbaşkanlığı süresince de devam ettirdi.

Erzurum kadim bir şehir olduğunu bu nedenle de gerekli yatırımların yapılması ve şehrin de tarihi dokusuna uygun biçimde dönüştürülmesi gerektiğini söyleyen Başkan Erdoğan, 28 Kasım’da Erzurum’da yeni mesajlar verecek.

Editör

Son Güncelleme: 17.11.2020 07:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.