Zafer Ergüney’den boşalan Erzurum 1.Organize Sanayi Bölge Başkanlığı koltuğuna oturan Murat Urkuç’u genç olmasına rağmen ayakları yere basan biri olarak gördüm. Kendisi gibi gençlerden oluşan bir yönetim ile işbaşına gelen Murat Urkuç ile yaptığım sohbet sonrasında ‘’Ben değil biz’’ diyen özelliğinden dolayı da bayağı bir tuttuğumu söylemeliyim.

Büyük umutlar ile geldikleri yeni dönemde ne yapacakları konusunu konuştuğum Urkuç’un kendisi ile birlikte sürekli, yönetim kurulu arkadaşlarını da dillendirmesi çok önemlidir. Herşeyden önce ne istediklerini ve neler yapabileceklerini biliyorlar.

Sürekli beraber oldukları için de mevcut sorunların kısa sürede çözümleneceğine dair umudum çok valla. Çok çalışan bir başkan ve yönetim var, öncelikle de mevcut kaynakların iyi değerlendirilmesinden ve kollektif çalışmadan yanalar. Ve sanıyorum 1.Organize Sanayi Bölgesi’nde ilk defa organize olunacak..

TUTTUĞUM BABA SÖZLER: Bazen öylece seversin. Yılan olsa sarılır, yalan olsa inanırsın!

DUVARIN DİLİ : Boşuna sellektör yapıp durmayın. Zamanı gelince hepinize yol verecem!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.