Mehmet Özdilek’in takımın başına gelmesiyle birlikte bir çok şeyi değiştiği BB Erzurumspor’da bir alışkanlık da son bulmuş, yeni öğrendim..

Daha önce gerek transfer ücretleri ve gerekse primler konusunda yöneticileri zaman zaman arayan futbolcular, artık bunu yapamayacak.

Çünkü teknik direktör Mehmet Özdilek, oyuncularına para konusunda başta başkan olmak üzere yöneticilerin aranmalarına yasak getirdi.

Bu da ‘yeni bir Özdilek kanunu’ olarak dikkat çekiyor.

Oyuncular herhangi bir paraya sıkışıklığında yöneticiler yerine direkt hoca ile temasa geçecek ve bu konuda yönetim kesinlikle rahatsız edilmeyecek.

Bu karar G.Saray maçı öncesi anlaşma sağlanan Özdilek ile yapılan ilk toplantıda alınmış ve şu ana kadar da bu uygulama devam ediyor.

Aldığım bilgiye göre, oyuncuların sık sık ‘’futbolcular olur olmaz zamanlarda para istiyorlar’’ şeklindeki serzenişleri karşısında daha ilk görüşmede hoca şu sözü vermiş:

Ben oyuncularımla konuşurum. Elbette ki her kulüpte olduğu gibi burada da para sıkıntısı zaman zaman olabilir. Ama kimsenin parasının kalmayacağı bir kulüptür de burası. O açıdan oyuncular kesinlikle sizi bir daha aramayacak. Bu konuda rahat olun. Ama siz de uzun bir zamana da yayabilirsiniz, yeter ki bir gün belirleyin ve o gün o de geldi mi o parayı ödeyin. Bu süre 1 ay da olur, 5 ay da. Hiç sorun değil. Çünkü gördüğüm kadarıyla Erzurum’da öyle para canlısı oyuncu da yok!

Bu arada aldığım bir başka bilgi de, Özdilek’in 4 büyükler hariç hangi takım olursa olsun galibiyet halinde ekstra bir prim ödemesini doğru bulmadığı bilgisi.

TUTTUĞUM BABA SÖZLER : Ne kalana git, ne gidene kal derim. Kalacak olan yerini, gidecek olan yolunu bilir!

DUVARIN DİLİ: Kendimle konuştum, haberler iyi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.