Şüphesiz Terörün ne dini, ne kitabı, ne inancı nede hukuku ve hakkı olamaz.
Hangi dilden, renkten ve çoğrafyadan mağdur insanların canına, malına kastederse etsin ne İslamidir. ne de İnsanidir. Her nevi teröre ise lanet olsun.
Şu bir gerçektir ki Yüce Dinimiz İSLAM ile ilişkilendirilmeye, İslam-i rütüeller ile beslenmeye, sembolize edilmeye çalışılan insanlık dışı bu eylemlerin İslamla ve Müslümanlar ile zerre kadar alakası olmayıp,
Asırlardır İslamın yaşanmasının, tanınmasının, yayılmasının, düşmanı harici unsurların, ülkelerin, inanç ve zihniyet fukarası yönetici zümrelerin insanlıktan nasibini almamış şeytani figuranlılıklarıdır.
Aslında Dünyadaki bütün İnsanlığa düşmanlıkların ve bölge, soy, inanç, düşünce ayırmadan yaptıkları katliamların sebebi de İlham kaynakları ŞEYTANA esir ruhlarının ve zihniyetlerinin sonucudur.
Onlar ŞEYTANIN ÇOCUKLARIDIR aslında.
Kanlarında bile dolaşabilecek bir yeteneğe sahip ŞEYTANA iradelerini ipotek etmişlerdir.
Dünyev-i makam, mevki, güç, para, şan ve şöhret için Ruhlarını ŞEYTANA satmışlardır.
Ve onun direktifleri, buyrukları, hükümleri doğrultusunda inanır, yaşar, ölür ve öldürürler.
Şeytana düşman bilirler ama onun askeri,uşağı ve aleti olduklarının farkındalığından ziyade ona taparlar ve onsuz hiç birşeylerdir.
Muhterem Gönül Dostlarım
Maalesefki bütün insanlığın ve inançların içerisinde ,insanlığa düşman her nevi eylemin,fikrin,düşüncenin, inancın arka planındaki iradeyi ŞEYTAN' a alet ve asker olanlarda aramak lazım.
ŞEYTAN gerek secde edilmesi emredildiği İnsanoğluna düşmandır gerekse Bütün insanlara eşref-i mahlukat ünvanını kazandıran İSLAM'a bu sebeple düşmandır.
Bu sebeple İnsanlık Tarihinin başlangıcından günümüze kadar İnsanoğlunun arasındaki husumet,kavga,savaş ve katliamların her zaman alt yapısını hazırladılar.
Asırlardır bu zihniyetlerine engel İslamı asli mecrasından ve menbasından uzaklaştırmaya çalıştılar.!
Özellikle Müslüman çoğrafyalarında kan ,gözyaşı ve feryadı hakim kıldılar.!
Asırlardır müslümanları ezerek ve sömürerek katlettirdiler.!
İslam alemini güçsüz, idealsiz, inançsız ve etkisiz kılarak İslamı yok etmek idemeselerde kontrol etmeye çalıştılar.!
Fikri ve inanç sapıklıkları çerçevesinde kendi menfaat ve çıkarlarının sözde müslümanlarını haşa yaratmaya çalıştılar.!
Kendileri için bu bağlamda siyasal-sosyal yapıların oluşması gerekmekteydi.
Kendi sütüdyolarında ve kendi figuranlarının eşliğinde Radikal İslami eylem fregmanları ile İslamı ve Müslümanları terörize olarak götermek istediler.!
Bu sayede sadece ölmek yada öldürmek için yaşayan ,bireysel hayatta var olan ama sosyal-siyasal –ekonomik alanar da geride duracak bir İslâm anlayışını, yaşantıya ve davranışa dönüştürdüler.!
Velhasıl Bütün dünyada Oryantalist ve şeytanist batının asıl körüklemek istediği süreç Müslümanların birlik ve beraberliğinin önüne geçip, böl parçala kontrol et ve yönet stratejisi ile bir cariye misli müslümanları kullandılar.!
Ve İslam çoğrafyalarında son çeyrek asırda özellikle ılımlı İslam ve Radikal İslam,rütüelleri ile zehride panzehiride legal ve illegal örgütler eli ile ürettiler.
Kendi kontrolündeki kayıt dışı kendi matbaalarınızda basmış olduğunuz dolarları ile eurolarıyla süspanse ettikleri terör guruplarını düşmanı oldukları insanlığın ve İslamın adına kurmayı ve kullanmayı başardılar.!
Asırlardır aşağılanan, katledilen, sömürülen, kan ve gözyaşına,açlığa,yokluğa,cahilliğe, mahküm edilen İslam Çoğrafyalarının ve üzerindeki samimi Müslümanların bir depreme yol açan biriken sinerjilerini bile bu örgütler ve eylemciler aracılığı ile kendi lehlerine ve menfaatlerine dönüştürdüler.!
Galiba biz güya Müslümanlara ve insanlara ise, yaşanan olayları, anlamaya,algılamaya çalışmayı, neden ve sonuç ilişkisi ile cözümlemeye uğraşmayı, bir film heyecanı ve iştahı ile izlemeyi reva gördüler.!
Yüce Allah tan ise; onları ve sapkınlıklarını daha iyi tanıyan! Allah tan ise onlardan ve hükümlerinden daha çok korkan! onları daha çok seven,sayan ve dinleyen ve haşa onları yaratıcıya ortak koşan eşrefi mahlukatlar olarakta maalesefki bedeli bütün dünya insanlığı ödemektedir.
Gerek ülkemizde, gerek bölgemizde gerekse tüm dünyada cereyan eden bu tür katliamların sebebini bu boyutu ilede sorgulamamız gerekliliği inancı ile
selam-saygı-dua 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.