Öncelikle affınıza sığınarak

Böylesine bir başlık kullandığım için hepinizden ayrı ayrı özür diliyorum

15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümüne iki gün kala Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a suikast girişimi davasında sanıklardan birinin üzerinde İngilizce 'kahraman' anlamına gelen 'hero' yazılı tişörtle gelen teröristin tişörtünün alt kısmında da ufak puntolarla 'Heroes are immortal' yani 'Kahramanlar ölümsüzdür' yazılı tişört giymesine- giydirilmesine kim ve nasıl hangi cüretle izin verdi amaçları neydi diye kendi kendime bu soruyu sormadan duramıyorum.

Bu darbeci soysuz vatan haini teröristin mahkeme salonuna gelmeden önce bu tişörtle cezaevinden çıkarak mahkeme salonuna kadar hiç mi kimse fark etmedi?

Cezaevi müdürü ve yönetimi cezaevinde karpuz’ mu büyütüyor, bu nasıl bir boşluk bu nasıl bir hadsizlik

Ya jandarma komutanı hem de ilk başta bu vatan hainini indirerek görsel ve yazılı medyanın karşında görsel şov yapmasına nasıl müsaade edildi?

Bu demek oluyor ki hala pensilvanya’dan hala umut var gözü ile bakıyorlar

Bu demek oluyor ki hala devlete meydan okuyorlar……………

Demek ki fetvayı pensilvanya dan almışlar ki kendilerini ölümsüz kahraman sanıyorlar

Hem vatana ihanet edeceksin hem de kendini ölümsüz kahraman olarak ilan edeceksin

Bu adamlar bu cesareti nerden alıyor?

Yoksa çıkmadan önce cesaret hapı falan mı içtiler

Bu nasıl bir “CÜRET” bu nasıl bir “HADSİZLİK“

**************

O tişörtün cezaevine girişine ve aynı tişörtle mahkemeye gitmesine izin veren ceza evi müdürünün bunun hesabını en ağır bir ceza ile vermesi gerekmez mi?

Artık cezaevlerinde özellikle 15 Temmuz vatan hainleri için tek tip tulum sistemine geçilmeli. Cezaevleri yan gelip yatma yeri değildir.

15 Temmuz darbeci vatan hainlerinin en ağır işlerde çalıştırılmalı gereken ceza neyse en ağır biçimde verilmeli

Bunların ayaklarına pranga takılıp, tek tip tulum giydirilmeli. Yapmazsanız işte böyle "Kahraman" yazılı tişörtle çıkıp şovlarını yaparlar..

Duruşma öncesi tişörtünü çıkartılmasını istemeyen mahkeme heyetinin uyarılarına karşılık olarak çıkartmaması büyük bir cesaret değilimdir?

Tişörtünü çıkartmaması üzerine duruşmayı erteleyen başta mahkeme başkanı ve heyetinin tavrı takdire şayan bir davranıştı

Tüm mahkeme heyetini bu örnek davranışları üzerine kutluyorum…

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.