Hafta başı ile birlikte tatlı bir telaş yaşadık hep birlikte… Kurban Bayramını idrak ettikten sonra, Pazartesi günü çocuklarımızın elinden tutarak, okula götürdük. İlk ders zili çaldığı geleceğin nesilleri için.
Yeni eğitim ve öğretim yılına başlayan tüm yavrularımıza ve öğretmenlerimize başarılar diliyoruz.
Okulların açılışı ile birlikte eğitimin yanı sıra sporunda önemi ön plana çıkıyor.
Yaz aylarında boş durmayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Belediyeler Yaz Spor Kursları ile minik öğrencilere spor yaptırarak, onları kötü ve zararlı alışkanlıklardan uzak tuttular.
Yüzlerce çocuk spor yaptı, bu yaz sezonunda…
Özellikle Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut’un spordaki atılımı alkış aldı.
Özellikle göreve geldiği günden beri Erzurum’da sporun çehresini değiştiren ve tüm kurumlara sporun gelişmesi konusunda destek veren Mehmet Sekmen, okul bahçelerini asfaltlamanın ve yeşillendirme çalışmalarının yanı sıra 3 Temmuz Stadı’nın da yollarını asfaltlayarak, gençleri ve spor sevenleri tozdan çamurdan kurtardı.
Alkışlar Sayın Sekmen…
Evet!...Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, bununla da sınırlı kalmadı.
Ücretsiz yaz buz pateni kursları, yüzme kursları, golf kursları, okçuluk kursları ve futbol okullarının Erzurum’da tavan yapmasını sağladı.
Çocukları baştan ayağa donatan, çantasını formasını eşofmanını veren Başkan Sekmen, minik afacanların gönlünde taht kurdu.
İşte böyle siz spora hizmet ederseniz, karşılığında da takdiri bulursunuz, Güreş Arena’nın açılışında o, gençlerin Başkan Sekmen’le selfie(Özçekim) çektirme yarışına girmesi, aslında her şeyi gözler önüne seriyordu.
Evet!... Genel Sekreter Ali Rıza Kiremitçi, Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Selami Keskin, Güreş Federasyonu Karakucak Asbaşkanı Ünsal Kıraç,  Genel Sekreter Yardımcısı Zafer Aynalı, Daire Başkanları  Mehmet Emin Öz ile Tuncay Atasever olmak üzere, Erzurum Spor AŞ Genel Müdürü Ahmet Dal ve Spor Müdürü Muzaffer Şahin’in yaz sezonu boyunca harıl harıl çalışmasını sağlayan ve spora büyük hizmet veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum’u gerçek anlamda bir spor cenneti yapmak için çalışmalarını sürdüreceğe benziyor.
Ne diyelim kolay gelsin başkan…
Evet!...Mehmet başkan spora hizmet eder de, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut hiç boş durur mu?
O da durmadı zaten…
Yıllardır Erzurum gençliğine hizmet veren Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, spor tesislerinin yanı sıra Erzurum’da onlarca başarılı genç sporcu yetişmesine vesile oldu.
Sayın Korkut’un Erzurum’a önemli bir spor kompleksi kazandıracağını da biliyoruz.
Bu projenin her şeyi hazır.
Sadece temelleri atılacak.
Evet!...Kış aylarında Büyükşehir Belediyesi gibi 100’lerce çocuğun kayak öğrenmesini sağlayan Korkut, yaz sezonunda özellikle alt yaş gruplarındaki futbol çalışmaları ile gençleri zararlı alışkanlıklardan ve obezite denilen illetten uzaklaştırdı.
Gençlik adına bundan daha güzel bir hizmet verilebilir mi?
Kutluyoruz Sayın Korkut, başarılar.
Evet!...Sporda Sayın Sekmen ve Korkut Erzurum için birer şans, ben şahsen öyle görüyorum.
Tabi, takdir sizlerin.
Birde Aziziye Belediyesi Termal Spor’u Süper Lige taşıyan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, belediye başkan yardımcısı Halil Özcan ve Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar’a alkışlarımı gönderiyorum.
Onların da hakkını teslim etmek gerekir.
Dahası mı?
Erzurum’daki tüm siyasilerden ve bürokratlardan gençliği spora sürükleyecek, başarılı projelere imza atmaya bekliyoruz. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ey gidi ali erzurumluoğlu 2016-09-21 12:32:30

yıllardır erzurumda ekmek yiyen soyismnine bakmayın kayserili olan ve fetöcü eşi kamudan atılan,ayrıca kendisi de fetönün destekleriyle yıllardır koşturan termal antrenörü ali erzurumluoğlunu postalamış termalspor.aynı zamanda hentbol il temsilcisi olan ali efendi için ghsim de iltemcilciliğinden akacakmış. erzurumlu düşmanıdır erzurumlu antrenörlerin sporcuların önünü daima kesmiştir.şimdi gitsin kumda oynasın.