Daha seçilmemişti.
Yaklaşık bir ay önce Kılıçoğlu Simit Konağı'nda görüştüğümde Sekmen'e, kazanması halinde Büyükşehir Bellediyespor'un ismini Erzurumspor olarak değiştirip, değiştirmeyeceğini sormuştum.
Bu konuda çok talep geldiğini ve bu isteğin en kısa zamanda karşılık bulacağını belirtirken, '' Büyükşehir Belediyespor'un isminin değişmesi için elbette ki geçmişten kalan borçlarının tamamen ödenmesi veya o konudaki sürecin tamamlanması gerekiyor. Kaldı ki benim de çok yakın görüştüğüm üst düzey yöneticiler var. Onlarla görüşüp, biriken borçların en azından faizlerinin silinmesine çalışacağım. Elbette ki bu da zaman alacaktır'' demişti.
***
Yaptığım bu görüşme esnasında spora yakınlığından sürekli söz eden, Kartalspor'da başkanlık yaptığından da mevzunun yabancısı olmadığını belirtmişti Sekmen.
Ve her fırsatta hangi konu olursa olsun AK Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile olan samimiyetine vurgu yapan Sekmen'e ben buradan bir öneride bulunuyorum.
Malum dün akşam Antalya'da yapılan yarı final maçında Eskişehirspor, rakibi Antalya'yı 3-1 yenerek Ziraat Türkiye kupasında Galatasaray'a rakip oldu.
Ziraat Türkiye Kupası finali 7 Mayıs tarihinde yapılacak.
Futbol Federasyonu henüz kupa finalinin nerede yapılacağını resmen duyurmadı.
***
İşte sayın Sekmen'e önerim de bu noktadan!
Bu kupa maçının finali Erzurum'da yapılabilir.
Bu konuda Federasyon'a bir öneri götürse hiç de fena olmaz.
3 yıl önce Fenerbahçe ve G.Saray arasındas bir Süper Kupa finaline de ev sahipliği yapan Erzurum Cemal Gürsel Stadyumu (pardon) K.Karabekir Stadyumu, yeni bir heyecana da sahne olabilir.
Bu konuda Erzurum'da her futbolseverin de bayram edeceğine yüzde yüz eminim.
Bence sayın Sekmen daha fazla da vakit geçirmesin.
Böyle bir kupa finalinin Erzurum'da yapılması, kendisi için de ekstra bir moral motivasyonu olabilir.
---
NOT: Büyükşehir Belediyesporlu idarecilere üç gün önce yaptığım naçizane bir öneriyi buradan yeniden tekrarlıyorum. Bu hafta oynanacak olan Balçova maçı, 'olmak ya da olmamak' maçı olabilir. Krtitik bir maç. Bu maç için seyirci desteğine her zamankinden fazla ihtiyaç var. Onun için mevcut bilet fiyatlarını 5 liradan 1'er liraya düşürün, daha çok seyircinin stadı doldurmasını sağlayın. Bu ikincidir diyorum. Bir daha demem. Dedim gitti!
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MİSAFİR 2014-04-18 20:56:16

maçın stadının gaziantep arena olduğu yazıyor internette sayın vedat bey. hem gaziantep te olmasa da bizim şu kötü stada kim maç verir acaba.